[]

format atma ile ilgili

selamlar,

toshiba notebook'a format atma zamani geldi sanirim. yavasladi baya. neyse sorun su ki: bilgisayari satin aldigim zaman bir format cdsi filan yok idi icinde. nasil olcek ki simdi bilemedim.

win7 kurulu. bilgisayar d'ye backup yapip duruyor bu arada. acaba windows acilirken birseylermi yapmak gerek yoksa ne yapmali?

 
kendi kendine atar eğer win7 içinde geldiyse.

modelini yaz google a yanına format falan yaz. videolar çıkar zaten.
  • orhan tv  (20.01.13 19:05:58) 
evet açarken bir tuşa basarak aktifleşir. toshiba modeli recovery diye aratın google'da.
bir de kendiniz recovery dvd'si oluşturabilirsiniz. laptop'un içinde oluşturmak için bir program koymuşlardır muhtemelen.

  • sanal uyku  (20.01.13 19:31:17) 
kullanma kılavuzunu atmadıysanız orada nasıl recovery/fabrika ayarlarına dönüş/sistemi yeniden kurma yapılacağı anlatılmıştır. cd falan kullanılmıyor. sadece bilgisayarı biraz kurcalayın sistem kurtarma diski oluşturucu vardır. bir defaya mahsus bir dvd oluşturmanıza yardım eder sürekli kullanırsınız.


  • bihaber  (20.01.13 19:34:53) 
başlat bilgisayarım sağtık yönet disk yönetimine git bak bakalım fazlada bölüm var mı


  • hitsumo  (20.01.13 19:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.