[]

iyi kitap ?

ahmet ümit kitapları yalın geldi..murat menteş sevdim ,alev alatlı iyi murathan munganı seviyorum..iskender pala'yı sevdim bir kitabinı okudum.Nietzsche Ağladığında en sevdiklerimden..ihsan okyar anar'ın yazdığı yedinci gün çok karmaşık yazılmı gereginden çok kalabalık karakter var ve eski bi dil.elif şafak aşk sevdim ama diğer kitaplarını sevmedim.. pskoloji olur zekice, eğlenceli, sürükleyici ve duygusal yazılmış şeyler tavsiye eder misiniz? ateşle oynayan kız ,ateş yakalamak faln istemiyorum yeni ay gibi piyasa kitap önerisi de istemiyorum.teşekkürler

eğlenceli derken trajikomik olayların yazar tarafından tiye alınması bana komik geliyor..


 
hüseyin rahmi gürpınar kitaplarına bak. sade ve akıcı bir dili, çok komik hikayeleri vardır.


  • orhan tv  (20.01.13 18:21:37) 
Öncelikle şunu belirtmek isterim: Bu kadar kitap okuyan birisinin böyle karman çorban, düzensiz bir şekilde duyuru açması hiç hoş değil.Kafanız mı çok karışık, çok mu önemsiz görüyorsunuz bilmiyorum ama ben okurken gerildim burada.

Size kitap/yazar olarak önerebileceklerim şunlar;

- yaşar kemal kimsecik, dağın öte yüzü serileri
- ferit edgü - hikayeleri
- fakir baykurt - kaplumbağalar
- alper canıgüz kitapları

Bir de mutlaka birileri söyleyecektir, o yüzden eksik kalsın istemiyorum: Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna.
  • aylakadam  (20.01.13 18:33:23) 
Sezgin Kaymaz'ın Uzunharmanlarda Bir Davetsiz Misafir'ini oku. Zaten sonrasında diğer kitaplarını da okumak isteyeceksin.


  • buzbebek  (20.01.13 18:38:54) 
afilli filintalar'a bak.

emrah serbes
murat uyurkulak
fatih altınöz
barış bıçakçı
  • harry piper  (20.01.13 18:51:50) 
oğuz atay'ın kitaplarını okuyabilirsin.

hakan günday'ı severim ama "oku" diye önermem genellikle. bi araştırabilirsin.

Boris vian'ı da araştırabilirsin.
  • tormentorius  (20.01.13 18:58:35) 
oğuz atay okuma. ağır gelir. daha yetişmesi gerek bence okuma kültürünün oğuz atay için.

emrah serbes - erken kaybedenler,
murat uyurkulak - bazuka,

hem nispeten hafif kitaplardır, hem de gelişmenize yardımcı olabilir diye bunları söyleyebilirim. bunları severseniz sinan sülün'ün harika bir ilk kitabı var: karahindiba, sahiden harikadır.
yeni nesilden bunları söyleyebilirim sanırım.

okuma kültürünün gelişmesi gerektiğini düşünme sebebim, saydıklarında iki üç sene önceki halimi görmem sanırım. elif şafak, edebiyat yapmıyor. hakan günday oku, göreceksin.
  • mutevazi  (20.01.13 19:26:39) 
afilifilintalara takıl sen, hangisini okursan oku seveceksin. alper canigüz ve baris bicakci ile başla istersen.


  • atmacaged  (20.01.13 19:49:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.