[]

30.000 TL ye hangi arabayi alirdiniz ?

VW polo benzili 70 PS yada yeni cikan peugeot 301 sedan 72 PS benzili mi ?
binekarac.vw.com.tr
www.peugeot.com.tr


 
polo


  • stereo kulaklik  (20.01.13 10:59:46) 
tartışmasız vw polo


  • bir ileti paylastim  (20.01.13 11:02:47) 
niye POLO yu alirdiniz merak etim ?


  • samiabi19  (20.01.13 11:05:08) 
çünkü volkswagen polo'nun zarar edilmeden satılması daha kolay. ve tabiki volkswagen'in kaliteye verdiği önem.


  • Gucci  (20.01.13 11:52:27) 
hemen polo dememek lazım bence. peugeot 301 yeni çıkmış olabilir ama markanın bundan sonra yeni çıkacak 1'li serileri emerging markets denilen bizim ülke şartlarına uygun olarak tasarlanmış seriler olacak. bizim bozuk yollara falan uygun olduğu belirtiliyor sürekli testlerde. ayrıca bizim ülkede çok tutulan sedan karosere sahip. ben şahin veya toros benzeri bir başarı yakalayabilecek bir araç adayı olarak görüyorum 301'i. ayrıca görünüş olarak da güzel. piyasaya çıktığı ilk aylardaki satış performansı da gayet başarılı idi. ayrıntılı bir testini e-otodergi.com bu ayki sayısında bulabilirsin. 2 ay önce de benzinlisini test etmişlerdi galiba. Bir bakmanı tavsiye ederim. Bu arada citroen c-elysee de 301'in kardeşi, ispanya'da aynı üretim bandından çıkıyorlar. sadece makyajları farklı. o da araştırılabilir.
öte yandan polo, artık yıllanmış, oturmuş bir araç. kendi sınıfında en iyi donanımı da o sunuyor bildiğim kadarıyla. Vw zaten 2012'yi Türkiye'de en çok satan 2. marka olarak kapattı(yerli üretimi de olan Renault 1.). kısacası çok da kolay bir karar değil. bence 301'in satışlarını vs. bir süre daha takip etmek gerekebilir. şu anki şartlarda ise polo biraz daha mantıklı gibi yine de.

  • ludwig  (20.01.13 12:11:41 ~ 12:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.