[]

protein tozu hakkında

az önce bir kanalda prof. dr. karatay'ın bir konuşmasını dinledim. dediğine göre protein tozunu kesinlikle önermiyor, kalp ritim bozukluklarına yol açabileceğini söylüyor ve bir kaç zararını daha söyledi. yorumunuz nedir
?



 
sorsan su bile zarar. devam et.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (20.01.13 10:15:17) 
beyinsiz protein tozunu redbull falan sanıyor sanırım.


  • kamera motor  (20.01.13 10:17:23) 
evet bi kaç arkadaştan daha duydum eğer bu iş mesleğin değilse böyle şişirip şişirip podyuma çıkmıyorsan anlamsız zaten o kadar şişirip napıcan. doğal olsun

kalbi büyütüyor.

www.google.com.tr
  • fukka  (20.01.13 10:19:11 ~ 10:20:37) 
profesör ve beyinsiz(!) olduğundan yanlış biliyor, biz her şeyi bilenler tabi ki doğru biliyoruz,

bir şey olmaz kullan, kalbinde ritm bozukluğu olursa bizi tanımıyorsun ama
  • Ramiegovic  (20.01.13 10:20:40) 
olay genlerle alakalı bazısı boğa gibidir kalbi karaciğeri öküze benzer protein tozunu kovaylan içer bi şey olmaz.

kimisinin bu organları o kadar güçlü değildir. bi bakmışsın hastanede eriyen kaslarını fizik tedaviyle canlandırmaya çalışıyorsundur.

ayrıca dr karatay şunu ekledi.
eğer sporcuysanız 50 60 km koşu yapıyorsanız. beslenme biçiminiz herkesten farklı olmalı. diyete girmeye gerek yok diyor.

sporcu değilseniz götü göbeği salıp tv karşısında oturup diyet yapmaya çabalayan adamsanız aman diyor ekmeğin unlu mamülün her türlüsünden uzak durun.
  • fukka  (20.01.13 10:23:08 ~ 10:28:22) 
  • baldur  (20.01.13 10:27:51) 
yalnız yazının verildiği sitenin her tarafından protein firmaları fışkırdı arkadaş.

pagead2.googlesyndication.com
  • fukka  (20.01.13 10:32:11) 
ya saçmalamayın, yediğimiz tavuklar ton balıkları çok mu doğal sanki.
protein tozunun bunlardan farkı yok, sadece biraz fazla ossurtabilir ve karaciğeri yorabilir. bunun için de bir süre kullandıktan sonra bir süreliğine bırakmak iyi olacaktır ve kullanırken bol su için tabii ki.

  • baldur  (20.01.13 10:39:27) 
kalbi büyütüyormuşta bilmem ne. zaten bakacak olursanız sporcu kalbi sedanter(spor yapmayan kişi) insanlara göre büyüktür. spor yapan kişinin kalbinde hipertrofi gerçekleşir. bu da kişinin daha çok kan pompalamasına v.s neden olur. yani zararlı bişey yok.


  • defansif orta saha  (20.01.13 12:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.