[]

hakkari dag ve komando tugayi

çok yakın bir arkadaşımın askerliği buraya çıktı. burası hakkında bilgisi olan , paylaşırsa pek sevinirim. teşekkürler.




 
gecmi$ olsun.


  • katafalk  (09.04.07 17:42:05) 
amcam orda askerlik yapmıştı. hala elinde tahta tabanca yuvarlanıp duruyor ortalarda,
yediklerini anlatmıyor gerçi artık sofra ortamında börtü böcek :)

  • efruz  (09.04.07 18:00:24) 
tugayda ne yapacağına bağlı.bakarsın oraya gider karargahda yazıcı olur günün 24 saati 4 duvar arasında takılır bir bakarsın dağa çıkarırlar.


  • devourthedamned  (09.04.07 22:30:25) 
uzun mu kısa dönem mi belirtmemi$sin.
kısa dönemse kı$ladan dı$arı çıkarmıyorlar. zaten doğru dürüst "çar$ı" da yok. ama uzun dönemse i$ biraz deği$iyor.

  • sleepy99  (11.04.07 15:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.