[]

Mikrodalga fırın zararlı mı ? iade etsek mi lan aleti

2 gün önce bundan aldık ama bissürü radyasyon yaydığı filan haberleri gördüm şimdi. neyi nasıl yapacağımızıda bilmiyoruz şimdi. bu alet insan sağlınına zararlı mıdır ?




 
cep telefonunu içine koyup aramayı dene. çalmıyorsa alette sızıntı yoktur, kullanabilirsin. onun dışında yiyeceklerde herhangi bir deformasyona yol açmıyor, içinde kanserojen madde üretmiyor. sadece su molekülü titreştirme muhabbeti...


  • zgrydn  (19.01.13 18:03:57) 
böyle bi bilgi gördüm

www.anakonu.com

iade etmeyi düşünüyorum şu an
  • fuskiyenin oglu  (19.01.13 18:15:24) 
He zararlı he. Bütün dünya kullanıyor, bi o dandik blog fark etmiş zararı.


  • roket adam  (19.01.13 18:27:16) 
zararlı değil. her okuduğunuza inanmayın.


  • 386 dx  (19.01.13 18:31:47) 
Bunlar hep amerikanın oyunu. Film ve dizilerinde hep mikrofalga kullanıyorlar herkesin evinde var sanki ama onlarca amerikalı arkadaşımla konuştum yoo dostum biz millet olarak çok karşıyız satılmaz burda bile dediler.


  • esenboga  (19.01.13 18:40:57) 
çok satılıyor ve kullanılıyor olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor.

sigara da bir tarihe kadar sağlığa zararlı olduğu bilimsel olarak ispatlanamadığı için her yerde serbestti.

yukarıda yazılanlar da doğru. kıçı kırık bir blog sitesinde yazılanlara itibar etmeyin.

televizyonda bir doktor var. erkan topuz. adam onkolog. işkembeden sallamıyor, bilimsel araştırmalara dayanarak konuşuyor. mikrodalga için zararlı değil dedi ki ben itibar ediyorum.

hatırlatın eskiden de tv karşısında yemek yerseniz radyasyon yemeğe bulaşır kanser olursunuz derlerdi. şimdi bunu hatırlayan bile yok. yeni moda cep telefonları, baz istasyonları falan..

dolayısıyla doğru bilgi ile yanlışı ayırmak lazım.

buna karşın ben mikro dalga kullanmam. şimdilik ihtiyacım yok. günün birinde hızlı bir şekilde bir şeyleri ısıtmam gerekirse belki kullanırım. yani çok lazım değilse kullanmamak özgürlüğüne sahipsiniz.
  • bihaber  (19.01.13 19:13:04 ~ 19:14:13) 
www.uzmantv.com

hey allahım...
  • zgrydn  (19.01.13 19:48:27) 
mikrodalgayı iade edeceksen telefonu televizyonu falan da atman lazım. öyle bi şey yani. olmasa daha iyi ama olursa da çok sıkıntı yok. alfa ışınları neticede.


  • icim urperiyor  (19.01.13 20:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.