[]

Göbek Eritmek

Selamlar.

177 boyunda 72 kiloyum ve ele avuca gelecek bir göbeğim var. bir zamanlar 80 kilonun üzerindeydim, 70 kiloya kadar düşmeme rağmen göbeğim gitmedi.

şimdi, bölgesel olarak yağ yakmak diye bir şeyin olmadığını öğrenmiş bulunuyorum. yağ yaktığımız zaman her yerden yakıyoruz. peki. ama ben göbekten nasıl kurtulacağım? 70 kiloya kadar düştüğüm zaman bile göbeğim oluyor. etrafımdakiler çok zayıflamışsın, tığ gibi olmuşsun kilo verme artık falan diyorlarken bile göbek var. hakikaten 70 kiloya kadar düştüğümde kollarım yüzüm falan çöp gibi olmuştu, görüntü iyi değildi.

ne yapmam gerekiyor? illa göbek komple bitene kadar, belki 65 kiloya kadar artık, kilo verip sonra düzgün beslenerek ve ağırlık çalışarak kas olarak kilo almak mı lazım? yoksa başka bir yöntemi var mıdır?

 
Zayıflamak ve ölçüde incelmek diye iki kavram var. Kas kütlesini arttırıp yağ kaybetme üzerine çalışman gerekiyor. Dediğin gibi bölgesel bir sonuç estetik dışında çözümlerle sağlanamıyor. Yapman gereken şey düzenli beslenmeyle beraber spor yapman. Ama kilit nokta beslenme, içki vb. konularda buna dahil.


  • reyals  (19.01.13 15:25:36) 
evet benim de aynı durum. 1.95'e 85 kiloyum şu anda. ama geçen sene 75 kiloydum. göbek vardı yine. içime çekerek dolaşıyorum genelde. göbek çok fazla var gerçekten. bira falan da içmem. mekik ve cardio yoğunlaşmak iyi gelir diyor fitness koçum. yemeğe dikkat etmek çok önemli. birkaç ay önceye kadar hiç dikkat etmezdim yediim abur cubura. şimdi dikkat etmeye başladım.


  • aguilas negras  (19.01.13 16:10:13) 
spora aban. az yemek ye. birayı azalt. o göbek de erir mi ki öyle kolay kolay bilmem ki.


  • odetojoy  (24.01.13 17:43:40) 
yoğurt ye. ve de beden dersinde yaptırırlardı ya hani, bacakları omuz hizasında açıp yere kenetliyoruz. kollarımızı açıyoruz daha sonra sağa dola dönüyoruz ama tam da dönmüyoruz. umarım anlatabilmişimdir. onu yap.


  • sonsuz  (24.01.13 17:56:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.