[]

her gece bi sigara

yada iki gecede bi sigara, beni sigaraya başlatır mı? bide gözle görülebilir bi zararı olurmu bu az miktarın (tıkanmak vesayre gibi)?




 
başlamaktan kasıt günde bir paket ise evet başlatır. ama hiç değişmez yine günde 1 sigara içiyor olursan yine başlatır. sonuçta içiyorsun. günde 1 paket bitirenler kadar etki görmezsin belki ama zararsız demek çok saçma olur.


  • himmet dayi  (18.01.13 22:47:27) 
günde bir sigaranın zararı olmaz ama zamanla günde bir sigara olmaktan çıkacağına dair iddiaya bile girebilirim.


  • slayerrr  (18.01.13 22:47:39) 
başlatır hiç bulaşma


  • bira sisesi kapagi  (18.01.13 22:48:13) 
evet başlatır.
tıbbi rahatsızlıklarını geçtim.

kabız veya ishal olacaksınız.
elleriniz tırnaklarınız dudaklarınız varsa sakal bıyıklarınız sigara kokacak.
tırnaklarınız dişleriniz sararacak.
yüzünüz zaman içinde kararacak.
tad alma kaybı yaşayacaksınız.
  • jimjim  (18.01.13 22:49:05) 
tıkanma falan olmaz, ama merdiven çıkarken falan nefesinin daha kolayca hızlandığını nefes nefese kaldığını görebilirsin.
ben ve lisedeki bütün arkadaşlarım böyle başladık sigaraya.akşam sık sık birbirimizde kalırdık, anneler uyuyunca da camdan kafayı çıkarıp bir sigara içer, kikirderdik, çok şahane bir şeymiş gibi.sonra okul çıkışı servislere binmeden servislerin arkasında bekleyip etrafa kuul bakışlar atarak birer sigara içmeye başladık, sonra hem öğle tatilinde tuvalette, hem akşam okul çıkışı servis arkasında içmeye başladık, muhabbet tatlı geldi, hem elimiz ayağımız bir hoş oluyordu aklımız ferahlıyordu, sonra dışarı çıktığımızda 3-5 kişi bir paket almaya, biranın yanında sadece olmak üzere ard arda da sigara içmeye başladık. mezun olduğumuzda artık herkes kendi paketini taşıyordu, çoğumuzun ailesi de öğrenmişti kıyafetlere sinen kokudan, çantadan çıkan paketten, hatta öğle tenefüsünde sigara içmeye giderken, ya cüzdanın içine ya sütyenin içine tek dal sigara koyardık, orlarda kalan tütün parçalarından.
bir kere rutine bindi mi, insan dertli olunca, sevinince, birini beklerken, sıkılınca, kahve içerken, içki içerken arıyor hep.ya da ben çok iradesizim o da olabilir.
  • alice practice  (18.01.13 22:52:19) 
başlatır.ayrıca bu kadar kötü birşeye başlayıp da ne yapacaksın?jimjimin söylediği de çok doğru ayrıca.bu estetik yönü de düşün.


  • rock n roll  (18.01.13 22:54:52) 
irade sahibiysen başlatmaz. 2 aydır içmiyorum ondan önce uzun bi süre günde 1-2 sigara içtim hiçbir zaman bağımlısı olmadım


  • isildur  (18.01.13 22:56:58) 
başlatır. ilk başladığımda 1 paket 1 hafta gidiyordu. Şimdi günde 1. Gerçi 15 gündür içmiyorum ama 1 sene öyle devam etti.


  • 1 saat bende 50 dolar  (18.01.13 23:03:55) 
Ben öyle başladım günde 1 paket içmeye.


  • a different dimension  (18.01.13 23:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.