[]

Media Pleyer Classic altyazı

K Lite Mega Codec Pack'i kurunca doğal olarak Media Palyer Classic'le izliyoruz herşeyi. Classic'in, BS Player'dan (görebildiğim kadarıyla) tek eksiği ctrl + ok tuşu (arrow manasında) ile altyazıları ileri geri oynatarak görüntü ile senkronizasyon sağlama olanaı vermemesi. (edepli altyazı ise gerek olmaz zaten) Classic'te de bunu yapabilme olanağı var mıdır?




 
directVobSub yüklenerek altyazıyla ilgili her şey ayarlanabilip sorun düzeltilebilir. zaten media player classic altyazı gösteriyorsa vobsub yüklüdür çok büyük ihtimalle.


  • lepidodendron  (09.04.07 15:37:05) 
doğal olarak değil o... kurmayabilirsin. ben secmeli kuruyorum ve eski programdan izlemeye devam ediyorum


  • efruz  (09.04.07 16:09:13) 
Doğal olarak değil tabii ki ama Classic bu altyazı eksikliği hariç çok iyi bir program. Ama nasıl yapılır abiler ablalar bu senkronize işi?


  • algoritmik uzay nalburu  (09.04.07 16:31:07) 
media player clasic in de subresync adında bir seçeneği var view menüsü altında. BS playerınki kadar kullanışlı olmasa da işe yarıyor. ctrl+6 ile de ulaşabilirsin.

tek yapman gereken diyelim adam "hi" derken subresync penceresinden "merhaba" nın süresine sağ tuşla tıklayıp "current" demek.
  • kimlanbu  (09.04.07 19:02:42) 
bırak media player'i mv2 player kullan derim altyazı da en az bs player kadar kullanışlı+ spyware bulundurmuyor.


  • skahvecioglu  (10.04.07 00:05:53) 
nasıl bişey ki bu mv2 player. her şeyi açar mı? arayüzü nasıl? ...


  • algoritmik uzay nalburu  (10.04.07 22:36:10) 
mv2 player etraftaki en iyi playerdır bana göre ama filmlerin history tutma olayı can sıkıyo bazen. bunun dışında arabirim, altyazı ayarlama, önizleme codec sorunsuzluğu vs. her şey muhteşem.


  • lepidodendron  (11.04.07 21:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.