[]

laptop tavsiyesi?

acil olmamakla beraber bu sıralar laptop almayı planlıyorum.Desktopdan kopamıyorum 10 yıldır sürekli parça değiştirerek aynı bilgisayarı kullandım parçalara hakim olmak çok hoşuma gidiyor hemde bilgisayarım sürekli güncel.matlab,visual studio,sony vegas(hobi olarak) sık kullandığım programlar oyun çok meraklısı değilim ama mutlaka bi araba yarışı pes nba bulunur bilgisayarımda.Şimdi geldik esas noktaya nolursa olsun 14 inchden büyük birşey almıycam taşınabilirlik önemli benim için ama bu kez de iyi ekran kartı bulmak zor oluyor.Sizce önümüzdeki birkaç içinde yeni ultrabooklar gelir mi?

www.istanbulbilisim.com.tr

şu hoşuma gitti i7 ve ssd olması.ram ilerde arttırılabilir.fakat ekran kartı uzun vadede iyi gelmedi bana. sizin öneriniz nedir?

 
eğer ssd li alacaksanız ram in ne kadar olduğunun önemi yok. üründe sata3 girişi olduğu sürece işemcinin ssd ye ulaşması sorun yaratmıyor ve sistem gayet hızlı çalışıyor şunu da söyleyebilirim ki sata3 girşi olmasa bile sistem hızında artış sağlıyor ssd. sata3 girşi 6 kat daha fazla hız sağlıyorsa sata3 olmadan 3 kat daha hızlı kullanıyorsunuz. gösterdiğiniz ürüne biçilen fiyatın çok fazla olduğuna inanıyorum. eğer laptop alacaksanız ya şimdi ya da haziranda alın derim. şimdi ürünler eski nesil sayıldığı için fiyatlar ucuzladı haziranda yeni ultrabooklar piyasaya sürüleceği için düşecek.


  • ZuLu  (18.01.13 20:53:50) 
anlıyorsun bilgisayar bileşenlerinden demek ki. gir monster'ın sitesine kafana göre düzenle laptopu. kesinlikle en iyisi. acelen yoksa de 3 ay sonra yollayın bana, daha da ucuza geliyor.


  • zazazaraeta  (18.01.13 21:30:43) 
monsterdan laptop toplamaya çekindim açıkçası daha önce yapan var mı bunu sonuçlar nası?


  • allstar  (18.01.13 21:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.