[]

Kim Milyoner Olmak İster başvurusu

Arkadaşın bir programda yarıştığını görünce hevesim kabardı, ben de buna başvurayım diyorum. Tipim ve geçmişimden dolayı seçilme ihtimalim olduğunu düşünüyorum. Başvuru formunu açtım:

www.atv.com.tr

Şu son iki soruya ne yazayım bilemedim:

1. Programda hedeflediğiniz para ödülü ne kadar? Hedeflediğiniz para ödülünü kazanırsanız ne yapacaksınız?
2. Kendinizi nasıl tanımlarsınız?

İkincisi neyse de, birinci için cevabım yok. Ödül kazanınca yapmak istediğim belli bir şey yok, hayatımı değiştirmez. Ne tip bir şey yazarsak cezbedici olur, beni seçerler?

Yine öteki cevaplar için de güzel fikirleriniz varsa söyleyin.

 
avustralya ya gidip kangru bakıcılığı eğitimi almak istiyorum, en büyük hayalim kangurularla iç içe bir hayat falan de cinslik seviyor bunlar:D


  • alice practice  (18.01.13 14:34:21) 
sorularıalayim.com'da yarışma ekibinden birinin cevaplarını okumuştum;
"konuşkan, sıkıcı olmayan, riske girebilecek" tipleri tercih ettikleri tarzında bi'şeyler diyordu.. yalnız bekleme listesi ile ilgili de inanılmaz rakamlardan söz ediliyor... zor iş özetle.
1) 1 milyon / Dünyayı gezeceğim.
yazardım ben olsam.
  • iz  (18.01.13 14:35:43) 
link de vereyim belki okumak istersin:
www.sorularialayim.com

  • iz  (18.01.13 14:37:09) 
ben 2. soruya cevap veremedim. bi insan kendini nasıl tanımlar ki?


  • sifirin altinda  (18.01.13 14:52:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.