[]

Ankara- Seyranbağları

Nasıl bir yer burası. Gigatek'e gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla ama ikimizde saç sakal küpe kombinasyonu var ve evet, kesilmek falan istemiyoruz yolda. Yani izbe bir yer mi? Bazıları gitmeyin oralara falan dedi de ne kadar doğru merak ettim.
Ayrıca buraya sıkıştırayım 2. soruyu da. Gigatek'dekiler nasıldır? Yani teknik bir sorun var da, yardımcı olan iyi kişiler mi? Sözlük de iyi şeyler yazılmış ama bir de buraya sormaktan zarar gelmez.



 
kesilmek falan istemiyoruz'a güldüm, gülerken de düşündüm tabii..

ankara o kadar tehlikeli bir yer değildir bu anlamda.. korkmadan gidiniz.. seyranbağları izbe bir yer değildir.. akşamları oraya giden yolda trafik olur hatta..
  • ayheytmayselfenvanttuday  (11.01.09 13:53:28 ~ 13:53:44) 
Teşekkürler.
Arkadaşım ankaralı ve bazı olaylar yaşamış, o yüzden temkinli yaklaşıyor böyle olaylara.

  • sesee  (11.01.09 15:00:57) 
orada kadınlar sokağa çıkmaz. erkekler de uzun yeşil cüppe giyerler ve sakalları uzundur.
ayrıca akşam 6'dan sonra sokakta kimse kalmaz. her köşebaşında da uyuşturucu ve kadın satıcıları mevcuttur. silah filan da bulunur tabi.
kimseye yol sormayın, zaten iki üç yer var çok izbe bir yer yani. yanınıza silah bıçak filan alın.
-
hey yarabbim, teksas ta ya da harlem'de yaşıyoruz sanki.
  • oceano  (11.01.09 16:42:19) 
"seyranın bebeleri" tehlikeli adamlardır.
ama saça sakala değildir tehlikeleri. mesela kocatepe kızılay vs. gibi yerlerde sizden para isteyen değnekçiye lolo yaparsanız azami 3 dakika içerisinde 20 kadar "seyran bebesi" ile haşır neşir olursunuz. gelirler kimsiniz lan siz deyince de dikmenden geldik derler nedense.
gigatek de iyi yerdir, çiğdeme takılmayın o da öyle biri işte. dur ben bunu biraz tersleyeyim demeyin anlamıyor, biraz kırık.
  • agk  (11.01.09 16:57:03) 
@oceano
Nedir bu tepki?
Hiç gitmediğim -ki ankara'da yeniyim zaten- bir yer hakkında gayet mantıklı bir soru sordum. Hayır ankara mın her yeri ayrı güzel triplerinde biri misin bilmiyorum ama böyle dellenip, salyalar eşliğinde bir şeyler yazmak pek normal değil.
ya da banane...
  • sesee  (11.01.09 17:14:17) 
ankara ya hiçbir zaman "ankaram" demedim. orda bir dur. ama bu kadar da ötekileştirmedim. bir taraf teksas diğer taraf beyaz adamların olduğu muhteşem yerler gibi.
salya filan da saçmıyorum. terbiyeni takın.

  • oceano  (25.01.09 17:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.