[]

levent kırca vs. fatih altaylı

bu olayın videosunu izledim de, levent kırca napmış da bu kadar olay oldu anlayamadım ben açıkçası. sözlükte epey olay olmuş yok levent kırca fatih altaylıyı şöyle dağıtmış, yok karizmasını öpüp atmış falan filan.

ben mi malım da anlamadım :(


 
adam gayet sakın ve tecrubelı bır sekılde karsısındakının acemılıgı ve bılgısızlıgıyle saygı cercevesı ıcınde alay edıp tiye alıyor bence.


  • cokponcik  (18.01.13 11:00:22) 
levent kırcanın günümüzde yaptığı laf cambazlıklarını orada da yapmaya çalıştı.
fatih deneyimli yemedi tabi onun oyunlarını..

  • Ramiegovic  (18.01.13 11:28:32) 
tamamını seyret veya son yarım saatini blok olarak izle


  • bihaber  (18.01.13 11:59:31) 
fatih altaylıyı sevmeyenler ne olduğuna bakmadan atladilar olayın üstüne. Sen normalsin.


  • orhan tv  (18.01.13 12:35:26) 
fatih çok sinirlendi, neticede heyecanlandı. leventte soğukkanlı takıldı. ikisinide çok sevmem ama fatihi daha bi sevmem.


  • phoenixboy  (18.01.13 12:58:05) 
Fatih Altaylı'yı severim, Levent Kırca'yı da ayrıca severim ama bu videodaki olayı son derece çocukça buldum. Bunun yanında Levent Kırca'nın son yıllardaki çıkışını da çok temelsiz buluyorum. Zamanında AKP'ye yaranmaya çalıştığı röportajlarını (Zaman Gazetesi'ndekileri bulup okuyun) çok net hatırlıyorum. Orada kendine bir yer açamayınca darbukatörü kendine örnek alıp Atatürkçülüğe soyundu. Bana göre kötü bir boşanmanın ardından kadının kendini toplayıp daha iyi noktalara çıkmasına ve erkeğin daha da dağılmasına en büyük örnek Levent Kırca. Ayrıca şöyle de bir şey var programda, Altaylı orada cevaplayamadı, ben cevaplayayım. Levent Kırca bir yerde diyor ki, eski programlarımı bir kolaj yapalım, reytinglerde ilk 5'e girer. Evet, girer, ama bu eskiye doğan bir özlem, nostalji sebebiyle ve bir iki defaya mahsus olur, bu bir. İkincisi, bu Oya Başar-Levent Kırca tiyatrosuna ve o ekibe dayalı bir sevgiden dolayı olur, salt senin sebebinle değil. Üçüncüsü de, yeni çekeceğin skeçlerin de bu ilginin 10'da birini toplayacağının garantisi yok. Talebi olan şeyin arzı bir şekilde olur. Ulusal tv bile sana yer vermiyorsa işin bitmiştir paşam, no offence.


  • barut  (18.01.13 13:10:56 ~ 13:11:35) 
fatih altaylı: (hapisteki generalleri savunduğu için için darbeci olduğunu ima ederek) 1980'de darbeciler gençleri içeri atarken siz ne yapıyorsunuz ?
levent kırca: ne gerekiyorsa onu yapıyordum

www.youtube.com

(bkz: bu da mı gol değil)
  • bihaber  (19.01.13 02:56:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.