[]

uçak vs. hakiki karakovan balı

2 kiloluk oval teneke kutuda balı uçağa sokmama izin verirler mi? bağaja verip de bulamaca dönmesini istemiyorum




 
vermezler, salçayı bile almamışlardı.


  • april12th  (18.01.13 08:49:08) 
bagaja vermekten baska sansin yok maalesef..


  • uyku semesi  (18.01.13 08:49:17) 
mümkün değil vermezler.
bal nası bulamaç olur ki ayrıca?

  • halanne  (18.01.13 09:07:20) 
bu isin kil gorevlilerle alakasi yok. kural denilen bisey var. o salca o ucaga giremez.. anca checkin bagajinda girer..


  • uyku semesi  (18.01.13 09:25:32) 
guvenlikle ilgili kurallar esnetilemiyor maalesef, isin ucunda hapis cezasina kadar yol var.. bagajinin kilosu bambaska bisey.. ama guvenlik olunca, maalesef gorevlilerin esnetme hakki ve/veya insiyatifi yok. guvenlik gorevlilerinin, kicik kirik bir salca icin bu tarz bi guvenlik ihlali yapabileceklerine ihtimal vermiyorum. arkadasin muhtemelen checkin bagajinda getirmistir onlari, ya da 1 nisan 2011 tarihinden once sokmustur ucaga.


  • uyku semesi  (18.01.13 10:06:33) 
izin vermezler sadece bagaja verebilirsin.


  • lathspell  (18.01.13 10:48:33) 
bizim de salçamız güme gitmişti, hem de hakiki antep usulü ev tipi biber salçası. canım kavanozu gözlerimin önünde atıverdiler çöpe. üstelik 1 nisandan da önceydi(ama yurt dışı uçuşuydu.

@berker kilicli, sizin arkadaş muhtemelen kabin bagajında değil, normal bagajda getirdi o salçayı. zaten 6 kilo salça+2 kilo kestane şekeri 8 kg eder. el bagajı limiti çoğu havayolu şirketinde zaten 8 kg.

@uyku semesi'nın dediği gibi güvenlikle ilgili şeylerin kıl görevlilerle alakası yok, kural kuraldır. ve öyle olması gerekir. ama bagaj ağırlığında bir iki kiloya bile göz yumanlar varken, 250 gr için bile kıllık yapanı da var.
  • halanne  (18.01.13 11:01:53) 
@halanne götüreceğim bal süzme değil, petek halde, ve hediye olarak götüreceğim için bagajda ordan oraya atılırken peteklerin orjinal şeklinin bozulmasını istemiyorum.

herkese teşekkürler
  • yemrem  (18.01.13 11:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.