[]

guzelinden bi kompakt kamera

dslr olayindam sikildigim icin ve koca makineyi lensleriyle tasimak artim zulum geldigi icin soyle guzelinden bi kompakt makine almak istiyorum.

piyasayi artim eskisi gibi takip edemedigimden dolayi hangisi guzeldir bilemiyorum. ama samsung galaxy cam cok hosuma gitti. ancak sozlukte acilirken oldukca yavas oldugu yazilmis ki bu benim icin direk eleme sebebi. bir de o android illaki sisecektir. bu konuda fikri olan varsa super olur.

samsung disinda babamin kullandigi canon'in -powershotti sanirim serinin adi- bir makine var. g11 mi ne oyle bir adi vardi. o da gayet lezizdi. bu tarz gucli kompakt bir makine istiyorum. her turlu oneriye acigim.

butce 1000 - 1500 TL arasinda.

 
nikon 1 var bence aradığın şey.

Şöyle bir baktım hatta, nikon 1 j3 tam bütçene göre.
  • dampire  (16.01.13 18:54:43 ~ 18:57:04) 
Retro görünümü ve özelliklerinden dolayı fujifilm x100 x100s x20
www.dpreview.com

  • balikekmek  (16.01.13 19:38:36) 
kompakt boyutunda aynasız sony nex'ler var. bence alabileceğinin en iyisi.


  • etna  (16.01.13 20:02:58) 
@dampire: nikon nefismiş
@balıkekmek: bunlar da nefis
@shnkn: ixus kadar da basit bir şey istemiyorum.
@etna: nexler de ilgi alanımdaydı zaten
@april12th: o kadr büyük bir şey de istemiyorum.

Teşekkürler herkese.
  • teritori  (16.01.13 21:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.