[]

uydunet sözleşme iptali

uydunet kullanıyorum ve zerre memnun değilim. zaten karambole gelipte bağlattık. bağlayan kişi satış yapmak için palavra attı bir sürü. ona güvenip bağlattık.

1,5 senedir kullanıyorum toplamda 4 ay memnun olmamışımdır herhalde. sürekli hatalar, sürekli sıkıntılar ve çözümsüzlük.

bundan 1 yıl önce sözleşmeyi iptal ettirmek istedim 500 tl istediler. bende vermicem dedim. öyle kaldı.

şimdi sorum şu

verdikleri hizmetten memnun değilim. ilgilenmiyorlar. çok zayıflar. bu firma ile çalışmama hakkım yok mu? iyi bi verim alamıyorum.

buna rağmen ayrılsam yine 500 tl ödicek miyim?

 
1 yıl önce iptal istediysen şu anda 2 yıllık taahhütün dolmuş olmalı.


  • whoosie  (16.01.13 18:52:46) 
hayır taahhüt mayıs 2013 de bitiyor.
edit: 30 dakika için 3 kez müşteri hizmetlerini aradım. 6-7 defa ulaşamadım. 3 defa ulaştım. birincisi bi takım işlemler yapıp bekleteceğim sizi dedi. telefonu kapattılar.

ikincisi hiç bişi sormadan modeminizi 10 dakika sonra kapatıp açın düzelir dedi.

üçüncüsü halletti çok şükür.

arkadaşlar aman diyim. ttnet, superonline bunlara dua edin.
  • nemo problemo  (16.01.13 19:07:16 ~ 19:08:55) 
ya şöyleki sorun aslınad uydunetten ziyade modemde sanırım. en başta biz de bayağı problem çekmiştik, sonra düzeldi bir şekilde. Ondan beri memnunuz. En azından problem çekerken de adamlar aynı gün ya da ertesi gün hemen geliyorlardı, eve servis gelmesini sağla, modeme onlar baksın bi. zira modemler gerçekten kötü.


  • whoosie  (16.01.13 19:22:11) 
taahhüt bitmeden iptal ettirirsen yararlandığın indirimleri modem ücretini bağlantı ücretini vs. alıyorlar.

ben de bağlatırken sorduğumda 300 lira civarı birşey söylemişlerdi iptal ettirmek istersem ödemem gereken ücret olarak.

ama başkasına devredebilirsin uydunet hattını. devrettiğinde hat iptal olmayacağından bunları ödemen gerekmez.

ttneti yıllarca kullandıktan sonra uydunete geçtim ve memnunum. altyapı bölgeden bölgeye değişiyor...
  • ucan spagetticanavari  (16.01.13 19:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.