[]

Prag-Münih-Viyana-Budapeşte birkaç günlüğüne kalacak yer

Arkadaşlar Merhaba;

19 Ocak cumartesi günü bir arkadaşımla (kız) beraber interrail için berlin'e uçuyoruz. Başlıktan da anlaşılacağı üzere rotamızda bulunan bu şehirlerde 2-3 günlüğüne konaklayacak yer arıyoruz. İki üniversiteli genci Prag'da yada Münih'te yada Viyana'da yada Budapeşte'de ağırlamak isteyen sözlükçüler olursa memnun oluruz.

Malumunuz öğrenci için hostel parası bile sorun olabiliyor. "O zaman ne işin var lan elin avrupasın'da" diye çemkirebilirsiniz evet ama kalacak yer bulamazsak elbette hostel bulacağız yada couchsurfing yapacağız. İlk olarak sözlükçülerin yardımseverliğine güvendik.

Büyük ihtimalle 24 Ocak'ta Prag'da olacağız.27 ocak gibi Münih,31 ocak Viyana şeklinde ilerliyor. Şimdiden yardımda bulunan sözlükçülere teşekkürler.

 
tek kisi olunsa idi, viyana icin agirlayabilirdim. ama 2 kisi +1 yurt odasi icin zor..
ama baska türlü yardim ihtiyac duuyldugu takdirde isigimi yakabilirsin..

  • hoyda bre  (17.01.13 18:50:48) 
gel praha


  • geceleriucanteror  (18.01.13 10:18:03) 
prag için mesaj attım. yarın yola çıkıyoruz arkadaşlar. şu ana kadar net bir şekilde dönen olmadı. yardım edebilecek birileri olmalı mutlaka. hala cevap bekliyoruz.


  • yazar olmak aklima yeni geldi  (18.01.13 16:07:53) 
pragda gecesi 5 euroya gayet temiz hosteller var esas munich viyana için yer ara sen


  • allstar  (18.01.13 20:06:47) 
size çok ucuz iki hostel önereyim prag ve viyana'da. kaldı ki hostel paranız bile yoksa bence gitmenizin anlamı yok arkadaşlar, hiç hesapta olmayan daha nice masraflar çıkacaktır.

neyse, viyana için "do step inn" , prag için de "dizzy daisy hostel"i bir soruşturun derim.
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (18.01.13 21:26:34) 
viyana için couchsurfing'de sayesinde kalacak yer bulduk. yine de hostelleri not aldım. ayrıca elbette hostel için para ayırdık ama tüm hostel paralarını ayırıp fazladan bir şehir gezebiliriz diye düşünüyoruz. özellikle münih'de yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa memnun oluruz.


  • yazar olmak aklima yeni geldi  (18.01.13 22:02:50) 
slovakyaya mutlaka gidin derim inanılmaz güzel hamamları var sakn güzel bir yer bildiğim süper bir hostel var istersen özel mesaj at


  • allstar  (19.01.13 10:58:31) 
viyanada ev konusunda o sirada dolu olmamdan dolayi yardim edemiicem ama gezi programi olusturmanizda yardimci olabilirim isterseniz. oturup biseyler icme sansimizda olabilir.


  • serabetan  (19.01.13 19:11:13) 
couchsurfing ???


  • pembegurba  (19.01.13 20:00:12) 
son durumu haberdar et, bulabildin mi ?


  • Ramiegovic  (20.01.13 10:01:28) 
su anda pragda hostelde kaliyoruz.viyanada kalacak yeri couchsurfingle bulduk. budapeste ucuzmus ama kalacak yer olursa da yine iyi olur.herkese tesekkurler.


  • yazar olmak aklima yeni geldi  (24.01.13 23:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.