[]

Votkalı kokteyller

Selamlar,


1 shaker ve 2 votkamız var; çok fazla da paramız yok:)


İlla değişik olmasına gerek yok da, votka-portakaldan falan öte kokteyller arıyoruz; ne birbiriyle güzel gider, abidik gubidik neler kullanabiliriz kokteyl hazırlarken öğrenmek istiyoruz. Başta da belirttiğim gibi, Archers falan alabilecek bütçemiz bulunmuyor şu anda mesela, tavsiyeler ona göre şekillenirse de pek güzel olur:)

 
surda belki ilgini ceken cikar:
cocktails.about.com

onun disinda her turlu abudik meyve suyuyla yapabiliniz...
  • ermanen  (10.01.09 17:09:12) 
çilek+bolca buzla deneyebilirsiniz?


  • vital  (10.01.09 17:10:02) 
wpi ın blogu vardı. oraya da bakın.

ickiindirimleri.blogspot.com
  • bryan fury  (10.01.09 17:22:47 ~ 17:29:50) 
(bkz: white russian)


  • kifayetsiz pluton  (10.01.09 18:59:15) 
Ben gecen ay devamli acili votka kola iciyordum.

Votka, uzerine uygun gordugun miktar kola, icine 2-4 damla acisso veya benzeri. Icerken hafif bir acilik cok degistiriyor, guzel yapiyor.
  • wpi  (10.01.09 23:07:45) 
Bryan Fury, sag ol blogdan bahsettigin icin.

Orada kokteyl tarifi vermedim daha ne yazik ki. Yakinda tekrar sik sik yazmaya baslayacagim. O zaman kokteyl icerigi de olacak insallah.

Kokteyller hakkinda az, oz, kaliteli bilgi icin drinkboy.com adresini oneriyorum.
  • wpi  (10.01.09 23:08:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.