(2)
pegasus istanbul-üsküp uçuşu
nisan ayı için ufak çapta bi balkan turu projesimiz var. bunun pegasustan istanbul-üsküp tek yön uçuşu baktığımda;"Makedonya ülke makamlarından alınan bilgiye göre bu parkur için tek yön bilet düzenlenemez. Lütfen konuyla ilgili çağrı merkezimizden (0 850 250 0 737) bilgi alınız.Seyahatinize izin ve
nisan ayı için ufak çapta bi balkan turu projesimiz var. bunun pegasustan istanbul-üsküp tek yön uçuşu baktığımda;
"Makedonya ülke makamlarından alınan bilgiye göre bu parkur için tek yön bilet düzenlenemez. Lütfen konuyla ilgili çağrı merkezimizden (0 850 250 0 737) bilgi alınız.
Seyahatinize izin verilmemesi halinde havayolumuz sorumlu olmayacaktır."
şöyle bir uyarı veriyor. olayın aslı nedir, bilen biri paylaşırsa sevinirim. pegasus müşteri hizmetlerinin bir gün içinde telefonumu açacağını sanmıyorum.
0
vize olmadığı için sınır kapısında dönüş biletini görmek isterler. bununla ilgili olabilir. ama üsküpten girip vize olmayan başka bir ülkeden çıkmak istersen ne yapman gerekiyor onu bilemiyorum.
0
işin en saçması, pegasus birebir aynı uyarıyı, piriştine ye bilet almaya çalışırken de yapıyor.
0