[]

Çin'den çakma Iphone ?

achinaseller.com vb sitelerden veya gg den 350 tl civarına çakma ıphone satılyolar. bunlardan alan kullanan varmı acep?
tanıdık kırtasiyeci var işi bu alana döktü sürekli getiriyor aldım kullandım hiçbir farkı yok sadece işletim sistemi android :)
telefon gayet akıcı sıkıntısı yok ama 2 gün sora elimde patlarmı değer mi ?


 
"hiç bir farkı yok ama işletim sistemi android" ibretlik bir tespit hakkaten :)

ben de bi kurcalamıştım, hiç fark yok demek yanlış olur. dokunmatiği, geçişleri orjinalle kıyaslanmaz ekran çözünürlüğünden bahsetmiyorum.

bu tarz telefonu kullananla abibas marka tshirt giyen adam aynıdır gözümde, iphone almak istiyorum ama param buna yetti imajı vermeye cidden gerek yok.

iphone olayı zaten işletim sistemi, android kullanacaksan az biraz daha üstüne koyup galaxy ace'in yeni modelini almanı öneririm garantili de olur.
  • soluman  (15.01.13 12:16:22 ~ 12:16:42) 
@soluman ;

halizhazırda android bir telefon kullanıyorum zaten, yeğenime oynamalık göstermelik alacağım yoksa başka bir kaygım yok. oynaması için 2000 tl para vermeden ufak bir çocuğu sevindireceğim :) orjinal olmadığını oda biliyor tabi ama heves.
  • tombalabala  (15.01.13 13:11:28) 
@tombala valla o paraya ps2 falan alınıyor galiba, telefona vermek pek mantıklı gelmedi


  • soluman  (15.01.13 13:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.