[]

Eski Sevgili Sıkıntıları

(En alt paragrafa atlayabilirsiniz backgroundsuz konu özetine ulaşmak isterseniz)

Şimdi bir ablamız var, geçtiğimiz aylar içerisinde ayrıldık kendisiyle, 3 yıllık falan da bir ilişkimiz vardı aynı evde falan yaşıyorduk.

Aramızda bir sıkıntı yok, gayet düzgün bir şekilde ayrıldık, çok da iyi arkadaş muhabbetimiz olduğu için arkadaş kalmak istiyoruz hala.

Ufak bir iş alanında olduğumuz için çok fazla ortak iş arkadaşımız var, onun ya da benim ileride birimizin şirketine gelme ihtimali bile var düşünülecek olursa. Bunlara ek olarak çok fazla ortak arkadaşımız var, dolayısıyla bütün ilişkiyi kesmek söz konusu değil.

Neyse konuya geliyorum, ayrılık ortak bir karardı, ben ayrılık sonrası süreci atlattım ama kendisi atlatamadı, geri dönmek istediğine dair bir şey söylemedi ama "yanlış mı yaptık ayrılmakla, çok pişman olacakmışız gibi hissediyorum" gibi bilimum cümleler kurdu kendisi. Ben de kendisini bu hissiyattan bir şekilde çıkartmak istiyorum, nasıl yaparım ne ederim bilemiyorum. Dediğim gibi benim bütün muhabbeti kesmem mümkün değil, zaten bunu yapamayacak kadar da düzgün bir insanım.

Şukuları sabah yolluyorum

 
ne yapsan yanlış anlayabilir. bence sen öyle sözler dediğinde sadece "bence doğru yaptık, yıpratmamız iyi oldu bak arkadaşlığımızı kurtardık" gibi kesin şeyler söyle. umutlanmasın.


  • nunishuris  (15.01.13 00:01:22) 
"Şimdi bir ablamız var, geçtiğimiz aylar içerisinde ayrıldık kendisiyle" işte benim adamım..

ya şimdi ayrılıkta sonra böyle klasik bir bakınma ertesi sendromu var ama. iki taraf da bi bakınır etrafa, ya "lan ben fena değilmişim he, iyiyiz iyi" der ve başka avlara doğru yol alır, ya da "kafamı s.keyim" der ve önceki avın kemiklerini sıyırmak için geri döner. abla ikinci gruptan. bence sen çok soğuk bakmıyorsan tekrar beraber olmamanız için bir neden yok. ona yalandan başka birisinden hoşlandığını söylersen, kırmadan, belki o da bu tripten çıkar. ama onu en iyi tanıyan sensin, neye ne tepki verir falan.. sen böyle bişey deyince senin canını yakmaya kalkmasın da, gerisi farketmez bence. ikinci bi hatunun varlığı en güzel ket olur diyorum onun duygularına, hayali bile olsa.
  • hope ender  (15.01.13 00:01:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.