[]

Krem kutulari

Kremleri ilk aldiginizda kutuyu acip karsilastiginiz koruma jelatini(aluminyum gibi olan) yuzeyi hemen cope atarmisiniz,krem bitene kadar o da kalir mi? Neden?




 
kalır. koruyucu kapak olarak düşünüyorum ben. atılması gerekebileceğini bile düşünmemiştim esasen. :))


  • kakao  (14.01.13 23:24:14) 
ohoo sen turksen eger azicik ucundan acarsin. gorunen yuzeydeki kremi kullanirsin. krem o bolgede azalinca da jelatini azicik daha acarsin. klasiktir bu yav.


  • lorenzen  (14.01.13 23:24:46) 
atmam tabii ki çünkü o kısım kremi açıp kapatırken içine toz girmesini engelliyor. onu atınca kremde tozlar birikiyor zamanla, giysilerin tüyleri falan yapışıyor böyle, hiç sevmem.


  • strangerinhere  (14.01.13 23:30:16) 
hemen atarım açıkcası.


  • siyah kan  (14.01.13 23:34:05) 
1-3 ünü falan açarım jelatinin önce, o bitttikçe aça aça giderim, son çeyreğinde falan iyice kaldırırım artık jelatini.


  • hope ender  (14.01.13 23:43:37) 
atarım. zaten benim kremlerin üstündekiler öyle birazını açıp daha sonra kalanını açabilecek şekilde dizayn edilmemiş nedense. tek seferde yırtıp açıyorsun mesele orda kapanıyor.


  • merena  (14.01.13 23:55:51 ~ 15.01.13 00:01:37) 
atarım. gelemem öyle daraltılara:)
orada olma sebebi ürünün herhangi bir mal müşteri tarafından tester modunda denenmediğinin kanıtı sadece bence.

  • artificial zapata  (15.01.13 00:34:59) 
Atarım
Kutunun üzerinde ne kadar kağıt jelatin varsa da yırtarım,
Yapışkanları kalırsa da tinerle silerim.
Kremi beğenirsem ve tekrar almak istersem de nah bulurum.
Çünkü ismini unuturum ve muhtemelen plastik kutunun rengi ve şekli elimde kalan tek ipucu olur
  • sadegazoz  (15.01.13 02:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.