[]

şeker hastalığı bulaşıcı mı, kan yolu ile geçer mi?

şekeri 900-1000 derecelere kadar çıkan bir arkadaşımızın hani şu igneli şeker ölçüm cihazından yaklaşık 5-10 kez ben de ölçüm yaptım 1 yıldır. ucundaki igneyi de değiştirmeden üstelik. sadece pecete ile sildik. içime bir kurt düşürdü ibnenin biri. yok bulaşıcı imiş yok kuluçkaya yatarmis deyu. sizce de bir risk var mı.




 
hemde öyle yemiş ki ben mi yanlış biliyorum diye düşündüm :)

kalıtımsal kendileri.
  • cecilia  (14.01.13 22:33:54) 
şeker hastalığı bulaşıcı değil :) ama arkadaşında hiv. ve hepatit gibi hastalıklar varsa şimdiden geçmiş olsun


  • pierre bezukhov  (14.01.13 22:33:58) 
şeker bulaşmaz öyle. iğneyi değiştirmeden yapmak riskli aga. Bin bir türlü hastalık var.


  • 1 saat bende 50 dolar  (14.01.13 22:34:11) 
çok sağlam yemiş ya :)

ama sen bir daha öyle tehlikeli şeyler yapma.
  • cokponcik  (14.01.13 22:41:55) 
Ne kuluçkası arkadaş kafanız mı güzel acaba? O iğneye neler koyuyorsunuz ki siz? Kuluç mu ka?


  • Adrammeleck  (14.01.13 23:20:23) 
ahaha

şeker genetiktir
  • efrasiyab87  (14.01.13 23:23:57) 
şeker bulaşmaz da hangi akılla bulaşıcı kan hastalıklarının varlığını bile bile aynı iğneyi kendine batırabiliyorsun? sözüm yalnızca sana değil, herkese! Canınızın, sağlığınızın kıymetini bilin kardeşim! en ufak bir şey yüzünden bile hastalık kapıp, ölebilirsin! Bu kadar mı değersiz hayatınız amk?! Bi de gidin bakalım intaniye servislerine, hepatit yüzünden hastanede yatan hastaların yanına, AIDS'le uğraşanların yanına filan.. Görün bu insanlar ne çekiyor..

Lütfen sağlığınızın kıymetini yer ve zaman farkı gözetmeksizin bilin! Bir kere kaçtı mı o tren, maalesef yakalaması çok zor oluyor...
  • bilmemkacincinick  (14.01.13 23:46:25 ~ 23:55:14) 
şekere gelene kadar.. sen kan yoluyla bulaşan hastalıklar diye bir arat internette.


  • orhan tv  (14.01.13 23:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.