[]

Albüm Kapağı Ekleme Sorusu

Merhaba duyurucular,ben müzik arşivi yapıyorum.Müzik arşivimde bazı klasör ve şarkıların kendinden resmi var bazılarının ise yok.Ben bu şarkılara ve klasörlere nasıl resim ekleyebilirim? Tek tek uğraşmak yerine bu olayı topluca yapabilen bir program varsa lütfen onu önerin.Şimdiden teşekkür ederim.Unutmadan Windows 7 kullanıyorum.




 
Vakti zamanında araştırmıştım. Saçma sapan bir sürü programım oldu.
En iyisi winamp

  • saksı  (14.01.13 20:47:03) 
sağol.peki winamp den nasıl ekliyoruz?


  • alexsei  (14.01.13 20:48:17) 
mp3tag diye ücretsiz bir program var,
-amazon.com veri tabanından albüm kapağı dahil bilgi çekiyor (winamptan hızlı çalışır)
-dosya isminden tag bilgisi, tag bilgisinden dosya ismi oluşturulabiliyor.
-½track½ ½artist½ falan gibi kodlar uğraştırıcı, ama bunda açılır menü sistemi var. 'track number' 'artist' diye seçip işini görebilirsin.
-kelimelerin ilk harflerini büyütür, 'ı' gibi türkçe karakterler hariç.
-freeware ve küçük boyutlu bir sürü program, winamp ve aimp3 tag editleme programlarını kullandım, bu program kadar pratik ve keyiflisi yoktu. kesinlikle tavsiye ederim!
www.mp3tag.de
  • vizdilva  (14.01.13 20:58:25) 
winampta çalma listesinde ctrl-a, sağ tık, gönder, otomatik etiketle.


  • vizdilva  (14.01.13 20:59:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.