[]

bütünleme çan ilişkisi

finaldeki notlara göre mi yoksa bütünlemedeki notlara göre mi çan yapılıyor. yoksa büt ve finale giren öğrencilerin notlarıyla mı yapılıyor?

diyelim finale girenlerin not ortalaması 30 (100 kişi)
bu finalden kalanlar oldu, büte girdiler büt ortalaması 50 (50 kişi)

evet, umarıım anlatabildim.

@anti hero; evet kafamdaki sorular tam olarak onlar :D

 
ben okulda 6. senem. muhendislik okuyorum...

onu hala ben de bilmiyorum. hocalar da bilmiyor, tabii ki "bilmiyorum" demeyi egolarına yediremedikleri için bir şeyler geveleyip daha da kafa karıştırıyorlar.

şimdi konusu açılmışken ben de sorumu sorayim...

final ortalaması diyelim ki 30 çıktı... 30 un üstü geçti, altı kaldı... ben de diyelim ki 28 ile dc getirdim ve kaldım. bute girdim, döşedim sınavda ve 45 puan aldım diyelim.. butler de final sınavı yerine geçiyor bizim okulda. yani finalden aldığın not iptal ediliyor, final notu yerine butten aldığın not geçerli oluyor...

ee tamam da ben ve benim gibi 15 kişi bute girmiş olsun, ve hepsi de 40-50 arası bir not almış olsun... ee otomatikman sınıf ortalaması da 30'dan 35 e falan çıkmıyor mu?
mesala final sonunda 32 ortalama ile geçen adam, ortalama şimdi 35'e çıkınca kalmış olmuyor mu... (kazanılan haklar geri alınamayacaği için hadi bu adamın geçmiş olan notuna dokunamazlar diyelim)
peki biz bute girenler, 35 ortalamaya göre mi değerlendirileceğiz, 30'a göre mi?
  • anti hero  (14.01.13 19:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.