[]

üst komşularım çok kavga ediyor

taşındığımdan beri böyleler. şaşmıyor, en fazla 2 günde bir büyük kavga ediyorlar (bir şeyleri fırlatmak küfretmek saatlerce bağrışmak) bunun dışında adam evde olmadığı zamanlarda da yani kavga edemedikleri zaman da kadın sürekli son ses arabesk dinliyor. inanın bunalıyorum. duymamazlıktan gelmek mümkün değil. çok kötü şeyler söylüyorlar birbirlerine. öyle ki artık sorunlarının bile ne olduğunu biliyorum. bir gün çıkıp uyarsam olmaz adam da kadın da arıza, tırsıyorum açıkçası. yöneticiye söylesem yine benim şikayet ettiğimi anlayabilirler alt katlarında oturuyorum. napmam lazım?
1 saattir susmadılar bildiğin moralim bozuldu başım ağrıyor şu an.



 
polisi arayacaksın her kavgada, gelecekler ikaz edecekler 1 2 3 4 eninde sonunda bitecek. tabi diyeceksin kesinlikle ismimi vermeyin diye.


  • killerbee  (14.01.13 19:24:40) 
berbat bir durum. ben senin yerinde olsam taşınırdım, etraf psikopat kaynıyor muhatap olmaya değmez.


  • juninho77  (14.01.13 19:25:24) 
juninho77 +1

Onların kavgası bitmez. Benim de eski ev sahiplerim böyle kavga ediyolardı. Karı-koca. Tee evlenmeden önceki akrabalık ilişkilerinden kaynaklı sövüp duruyolardı birbirlerine. Kadın nefes almadan bi 2-3 dk boyunca aralıksız beddua edip, küfür savurabiliyordu :) Ben de çok dinledim, anlıyorum seni.

Özetle, başka ev ara.
  • buzbebek  (14.01.13 19:28:17 ~ 19:28:30) 
bilsinler senin olduğunu ne olacak ki. dikkat etsinler biraz. bizimkiler de öyle düzenli olarak yöneticiye uyarttırıyoruz. kavga etmezlerse torunları zıplıyor saatlerce o da olmazsa teyze türkü söylüyor son ses. pff


  • merena  (14.01.13 19:28:46) 
önce şunu açtım son ses :www.youtube.com

sonra da yeter diye çığlık attım. bi durdular bakalım.
  • nıç  (14.01.13 19:29:21) 
ben de gürültüye ve türküye whiskey in the jar ile karşılık veriyorum. ama geçici çözüm onu söyleyeyim :(


  • merena  (14.01.13 19:38:10) 
çok değişik. mesela sorunları neymiş, bana anlatabilirsin. kimler, nasıl insanlar? geçmişleri, planları, hayal kırıklıkları, tavırları... nedir, nasıldır?

bizim de yan komşu terör estiriyor. sanırım kendisi parayı bulmuş ve anne babası sürekli para istemek için geliyor. adam kötü niyetli değil, belli ki ailesine bakıyor da... ama kadının sürekli etrafında olması, sürekli gelip gitmesi canını sıkıyor gibi.

çok eğlenceli.
  • der meister  (14.01.13 19:38:57) 
bu satırları okurken yan taraftan "orospu ruhlu fahişe" şeklinde bi hakaret ardından ağlama sesleri duydum lan :) kötü bir durum ama bence taşınmaya gerek yok bunun için. taşınmak daha sıkıntılı


  • drps  (14.01.13 19:45:25) 
arkadaş korkulacak ne var ki bunda? arıyorsun polisi geliyorlar şak diye. 1 kere uyarıyorlar. 2.de kabahatten ceza kesiyorlar. e etkili olur herhalde para cezası. az bi miktar ama netçede polis kapına gelip para cezası kesmiş oluyor.
kimin şikayet ettiği de belli olmuyor.

bizim öğrenci evine gelmişti polis gece gece. demiştik biz hayvan mıyız amk, niye gelip bize direkt söylemiyorlar?
polis de "genç bir kızdır, yaşlı bir teyzedir belki; tırsmıştır" dedi.

mantıklı tabi. kimse kimseyle muhattap olmak zorunda değil böyle meselelerde.

155 yani cevabın.
  • fatihkkk  (14.01.13 20:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.