[]

ygs başvurusu

üniversite öğrencisi ygs ye başvururken nereye müracaat eder
ücreti nereye kadar yatırır ?



 
son 2 yılda üniversite sınavlarına başvurduysan(ösymnin herhangi sınavı değil üniversiteye giriş sınavı olmalı) internet üzerinden başvuruyu yapabilirsin. öyle bir durum söz konusu değilse en yakındaki liseye lise diplomasıyla gitmeniz gerekiyor.


  • isildur  (14.01.13 17:04:47) 
ücreti de 40 tl yanılmıyorsam. ziraat halk akbank alıyor. önce parayı yatırıyore sonra lise diplomasıyla okula gidiyore.


  • isildur  (14.01.13 17:05:38) 
lise diploması şu an okuyor olduğumuz üniversitede öğrenci belgesi ile gitsek olmuyor mu?


  • haydeviya  (14.01.13 17:13:05) 
olur büyük ihtimalle. ama gidip sormak lazım, görevlinin kafasına eserse aslı gibidir onaylı fotokopisini de isteyebilir. kılavuzu iyice okumak gerek her şeyden önce. ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla cevap verdim.


  • isildur  (14.01.13 17:20:11) 
Diploma ya da öğrenci belgesi gerekmiyor (üniversitede okuyorsan),sistemde bilgilerin var zaten.Direk 40tl yatır Ziraat oturum 2'ye (bankamatikten TC. kimlik numaranla) sonra başvuru yapan bir liseye git yaptır kaydını...


  • yqzkrttpli  (14.01.13 17:59:55 ~ 18:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.