[]

Kafa derimde beze çıktı ?

Selamlar, öncelikle doktora git diyecekler için yarın randevum var. Fakat çok huzursuz olduğum için buradaki doktor arkadaşlardan da bilgi almak istedim.

Kafamda, şakakta tam favori diye tabir ettiğimiz saçlı yerde, kulak deliği hizasındaki saçlı bölgede nohut büyüklüğünde bir beze çıktı. geçtiğimiz hafta sivilce sanmıştım ancak geçen gün farkettim ki gittikçe büyüyor. yanlarından çok hafif baskı uyguladığımda belli belirsiz kanlı bir sıvı bulasıyor parmağıma.

Nedir bu yahu? Biraz huzursuzlandım.

 
ekşi itiraf: benim de tam kulak mememin arkasında çıkıyor ara ara, sonra kayboluyor. hiç siklemiyorum. daha büyük dertlerim var, sikeyim bezeyi.

başlık takip.
  • sezercik yavrum benim  (14.01.13 16:42:05) 
Yağ bezesidir, oynama çok. Şimdi abartıyor diyenler olacak ama zamanında amcamın kafasından tam 72 tane beze alındı. Dikişler yüzünden kafa derisi harita gibi olmuştu, hala ara ara çıkıyor, kayboluyor tekrar çıkıyor filan. Stresten çok oluyor diyor doktorlar.


  • Hallerlale  (14.01.13 16:45:29) 
Evet son bir kaç aydır yüksek stres altındayım umarım dediğiniz gibidir, takıntılıyım zaten, kafaya taktım mutsuzum.


  • Yigitabi  (14.01.13 16:47:36) 
benim şöyle de bir tespitim var bu konuda: çıktığı yeri duş alırken sabunla güzelce yıkayınca çıkmıyor sanki. orayı kirden yağdan uzak tutacaksın. ne zaman ki üşenip kulağımın arkasını sabunla yıkamam, bikaç güne kendini belli eder bu sempatik beze.

doktordan sonra bana da bilgi verirsin değil mi hacı?
  • sezercik yavrum benim  (14.01.13 16:59:46) 
veririm


  • Yigitabi  (14.01.13 17:11:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.