[]

Paranın satın alabileceği en iyi tıraş makinesi

Aradığım en önemli şart; sinek kaydı ya da sinek kaydıya çok yakın yapsın. Onun dışında; kullanımı kolay olsun, kısaltacak diye 10 defa üstünden geçmeyeyim, cildi tahriş etmesin vs.

Genellikle 3 günlük sakalı tıraş etmek için kullanacağım, ve top sakal ile favorilerimi de düz bir şekilde kesebilmek, ayarlayabilmek istiyorum. Kişisel tecrübelerinizden yazarsanız daha güzel olur.

Yani pahalı olmasa daha güzel olur ama :) Yine de fiyatı ikinci planda.

 
Philips'in 3 başlıkları sert sakal için mükemmel. Bende panasonic de var ama kullanamıyorum diyim.


  • holden  (14.01.13 15:09:27) 
sinek kaydı traş istiyorsan 3 başlıklı olan traş makinelerden alman lazım. Ancak o alet, günlük traş için uygundur. 3 günlük sakal için değil. Pazartesi günleri jiletle olursun, diğer günler mak. ile olursun. 3 başlıklı olan traş aletlerinin favorilerini düzeltebilmen için kısmı da oluyor.


  • Kreuzberg  (14.01.13 15:19:34) 
babam şundan aldı, acayip teknolojik birşey ve gayet iyi kesiyor. Normalde 500-600 lira arası, ykm'de indirim vardı 350 liraya mı ne almıştık. Kendi temizleme-şarj makinası var, başlığını temizliyor falan. Başlığını da sitesinden görebilirsiniz.

www.braun.com
  • rodriguez2  (14.01.13 15:25:25) 
braun 7 serisi iyidir. eğer fiyatı pahalı gelşrse 5 serisi de olur. 5 kullanıyorum gayet de memnunum. bir de almışken temizleme üniteli olanları alın. ben yaklaşık 1.5 sene önce 300 küsüre almıştım vatan'dan. 7 serisi 500'e yakındı. şimdi fiyatı nedir bilemiyorum.


  • l ikta  (14.01.13 17:23:24) 
philips 3 başlıların 2 versiyonunu kullandım. kuru ve ıslak.

makinede kesince sakal dağınık çıkmaya başlıyor. ilk zamanlar tahriş edebilir. yıllarca onları kullandıkdan sonra gilette fusion power serisine geçtim. gayet memnunum.

ha hala uzun sakalı kısaltmada ve top sakal düzeltmede o makineleri kullanıyorum. ha fusionla da yapabilirmiyim tek başına? düzeltmeleri yaparım alıştım artık da uzamış sakalı onla kesmek jilete yazık etmek demek..

bir de insanların traş makineleri ve tercihleri hakkında bir soru sormuştum , belki yardımcı olur. şuradan ;
www.eksiduyuru.com
  • sadun.net  (19.01.13 21:21:36) 
Kreuzberg +1


  • arig  (19.01.13 21:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.