[]

moralim bozuk

sikik dersler ve son seneye gelme sonucu moralim bozuk a duyurudaşlar. bölümümün adamı olmadığımı bu sene anladım. bir çok kişi de benimle aynı düşünüyor. hocalar sikik, eğitim sikik, bölümdekiler sikik.

bi türlü konsantre olamıyorum. tek bildiğim mezun olmak istediğim. acilen mezun olup bir daha ne yüksek lisans ne de herhangi bir okuma faaliyetini yürütmek istemiyorum. ancak hiçbir faaliyetim bu yönde değil. klasik öğrenci gerizekalılıkları işte, bununla ilgili 3-5 duyuru daha vardır belki de. 3-5 sitede sikik sikik geziyorum. alttan 1 ders var, %70'i duran sunumlu var. çok sikik bir hocanın çok sikik robot dersinin finali var 2 gün sonra. yarın başka sikik bir dersin finali var. test, sallar geçerim belki. sonuç olarak konsantre olamıyorum.

içime oturdu çalışamamam. en sevdiğim özelliğim olan sabahları erken kalkmayı da kaybettim. bu da günlük planımı altüst ediyor. yatağa yapıştırmışlar sanki mk. 1 ay önceden diyorum çalışmaya başlayayım diye. ancak son güne kadar netleşmiyor konular. işte bugün o son günlerden biri ve ben hala sikik sikik buralarda yazıyorum.

eminim çoğu kimsenin yaşadığı dönemdir ancak ne yapsam ne etsem bilemedim.

 
mekatronik mühendisliği


  • dieselsingle2  (14.01.13 01:59:11) 
panpa gelecek kaygısı var sende + depresyondasın. korkma para kazanmaya başlayınca her şey geçecek. şimdi bırak o lanet bilgisayarı. o 3-5 siteye de bi daha girme. bi kere iyi beslenmelisin. içki sigara hiç içme. sonra azıcık yoga yap. bak spor demiyorum. yoga. youtube a yaz, ordan izle bi iki hareketi yap. ve sakince oturup düşün. her gün 15 dakika düşün. ve internete girme. son kez "megan fox un baş parmağı" yaz google'a sonra bir daha internete girme. ciddiyim. (bkz: #24069774)


  • mehmettt  (14.01.13 02:02:24 ~ 02:04:45) 
gelecek kaygısı kalmadı ki, geleceğe dair bi görüşüm kalmadı mk. tek bildiğim şu bölüm bitsin. ondan sonra geleceğe bakayım.


  • dieselsingle2  (14.01.13 02:06:06) 
panpa o 3-5 siteyi bırakman çok önemli. mekatronik mühendisi dediğin adam twitter dan hilal cebeciyi takip edip facebook tan kız düşürmeye uğraşmamalı amk. bi dur bi düşün. bi staj ayarla. bi iş bulmaya uğraş. cv'ni yazmaya çalış. cv örneklerini oku. unutma amaç para kazanmak hafız. yoksa sokaydım derslere de hocalara da.


  • mehmettt  (14.01.13 02:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.