[]

Hayrına verilik vatoz

hayvanseverlik sadece kedi/köpek sevmekle sınırlı olmasın diyenler, yamacıma gelin.

5 yaşında bir vatozum var, dişi mi erkek mi bilmiyorum nasıl anlayacağımı bilen varsa anlatsın öğrenir söylerim, 5 yıldır bende. 120 litrelik akvaryumumda bugüne kadar pangasustan betaya, lepistesten japona kadar sayısız balıkla sorunsuz ve huzurlu bir şekilde yaşadı. akvaryumu dağıttım, belki bi gün tekrar toplarım diye bunu kimseye vermeye kıyamadım. 3 ay geçti 120 litrelik tank ısıtısıcıyla filtresiyle sadece buna hizmet veriyor. ben de artık ankara'da yaşamadığım için annem ilgilenmek zorunda kalıyor. akvaryumcuya versem satamayacağını bildiği için 3 gün sonra tuvalete atıp sifonu çekecek biliyorum. dolayısıyla ankara'dan hayırsever akvaristlere sesleniyorum; büyük bir tankınız varsa alıverin şu keratayı da kurtarın beni bu yükten.

bugün (pazartesi) ve yarın ankara'dayım, haliyle durum biraz acil. bugün ve yarın üstte kalsa ne güzel olur.

not: fotoğraf temsilidir.

iletişim; sözlük, duyuru veya cemetyemez(et)yahoo(nokta)com.

 
ben akvaryum islerinden anlamiyorum da bu akvaryumlar pahali mi? yani siz onunla beraber veremiyor musunuz?


  • elxa  (14.01.13 15:01:19) 
istanbulda olsaydiniz kesin abim alirdi.. o da sizin gibi akvaryum-balik hastasi..
kismet..

  • Mügüs  (14.01.13 19:54:17) 
akvaryum.com da ücretsiz ilan açarsan 5 dakikada sahiplendirirsin.


  • memetooo  (14.01.13 20:37:05) 
bugün bir arkadaşa verdim vatozumu millet, vedamız çok duygusal oldu.

@elxa, akvaryumlar pahalı mı, ucuzları var tabi ama benim 30 cm'lik vatozum için küçük akvaryumlar onlar. benim akvaryumumsa kimseye veremeyeceğim kadar pahalı malesef. :)

@Mügüs, ben istanbul'dayım da vatoz ankara'da. :) teşekkür ederim yine de.

@memetooo, akvaryum.com'un üyesiyim 5 senedir zaten, burdan önce oraya ilan verdim ama acil olduğu için şansımı arttırmak amacıyla burdan da duyurayım dedim, eyvallah.

@moderatör dostlar, duyuruyu aşağı indirebiliriz, var olun.
  • robin crusoe  (14.01.13 22:29:04) 
buldu mu yuva?

ay yuva diyorum kedilerdeki gibi. yeni bir bakici bulabildi mi?
  • elxa  (15.01.13 11:22:41 ~ 11:23:07) 
@elxa, evet buldum. :)


  • robin crusoe  (15.01.13 12:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.