[]

Deneme ürünleri (tester'lar)

Kozmetik markaları, içlerinde deneme ürünleri bulunan deneme ürünü çantaları satıyor mu?
Olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok; ama olması çok mantıksız olmaz gibi geldi geldi bana, öğrenmek istedim.

Eğer varsa bu, hangi markaların var? İçerikleri ve fiyatları nasıl?

 
Avon'un var mesela. Bir torba küçük ruj testerı var. Avon satıcılarına 5 liraya geliyor. Yakınında bir Avoncu varsa onlardan alabilirsin parasını ödemek koşuluyla. Öteki türlüsünü bilemeyeceğim.

Edit: imlâ
  • Hallerlale  (13.01.13 22:32:43 ~ 22:33:01) 
deneme urunu cantalari satan var mi bilmiyorum ama alici gozle gordugu musterisine verebilir eczane veya kozmetik urunu nereden aliyorsaniz oradaki satici.
ornegin vichy bu tarz cokca canta hazirlar. cantalari da bayagi sik olur (sirf cantasi icin isteyenler oluyor). genelde soran musteriye verilmez bu. daha oncesinde baska seyler alan birisine promosyon amacli onlari da ileride satabilmek adina verilir.
bu cantalari isteyen parayla da satabilir ama bunun geri donusunun daha az olacagi bilinen bir sey ve sirf bu sebepten genelde ilk saydigim yola basvurulur. ayrica bazi markalar bu turden davranislar sergilendigini duyarsa kati onlemler alir (numuneyi eskisi kadar fazla vermez vs).
aslen kozmetik sektorunde cok fazla numune dolasir. eskiden musterinin ilgilenmesi yeterliydi herhangi bir urunle. o kisiye mutlaka numunelerden verilirdi. cogu yer artik boyle vermiyor cunku sirf numunelerle gecinen insanlar cok fazla var. almis veya alabilitesi olanlara promosyon sonrasi tam boyut urunu satmak en cazip secenek.
  • entrapmen  (13.01.13 22:34:25) 
ducray, elancyl ve klorane'da var. minik şampuanları, ya da duş jellerini falan satıyorlar minik çantalarda. dr. murad da yapıyor öyle bişi.


  • merena  (13.01.13 22:36:48) 
clinique in vardı geçen sene 3lü temizleme setlerinden, 20 tl gibi bir şeydi fiyatı da.


  • o degil dee  (13.01.13 23:11:35) 
var evet.
sttrawberry'den alışveriş yapıyorken görüyordum.hem makyaj hem de cilt bakım ürünlerinin daha az ml'lerde setleri vardı.

bi de genellikle cilt bakımı için denk geliyorum ama shiseido'dan fln bi iki ürün alınca 3-4 tester ve çanta hediyesi oluyordu.
  • demoniclewinsky  (13.01.13 23:46:17) 
bi de www.vanilyaclub.com gibi şeyler var ama kullanmadığım için nedir ne değildir fikrim yok.


  • irbat  (14.01.13 01:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.