[]

Oje

Kızlara geliyor soru haliyle. Şimdi, uzunca süredir aradığım ancak hala tam istediğim gibi bulamadığım bir oje var. Daha doğrusu renk. Uzun zamandır yaşanılan bazı olaylar nedeniyle çok dolaşamadım ortalığı. İnternetten araştırdım daha çok. Hangi markalarda olduğunu da buldum esasında.

Aradığımız renk buz mavisi. Ama Flormar'ın 2 senedir mevcut olan rengi gibi falan düşünmeyin çünkü o bebek mavisi. Mac Hyperion en yakını gibi duruyor aradığım renge.

Hard Candy, Chanel, Inglot, Sally Hansen, Mac gibi markalarda mevcut. Yine de sorayım dedim başka bir markada bilen var mı diye çünkü bu markaları İzmir'de bulmak sıkıntı oluyor. Mac Forum'a açıldı. Sally Hansen birçok eczanede var. Inglot Park Bravo'nun içinde vardı ama bir ara yok oldu, geri geldi mi bilmiyorum.

Bu 2 görseldeki renk kısacası. Birinin uçtaki grisinden bahsetmiyorum tabi :) Sadece maviler. Başka bir markada önerebilecek olan var mı bu rengi?

 
Gaziemir optimumda kocaman bi flormar var. Her serisi var ojelerinin. Kesin bu tür renkler de vardır. Yine optimumda golden rose ve pastelin tüm ojeleri var. Ben de mint rengi arıyorum. Hatta yarın gidicem yine bakarım bi bu renge de ;)


  • buzbebek  (13.01.13 22:09:07) 
mavala'da olabilir. www.chez-delaney.com


  • merena  (13.01.13 22:12:57) 
@buzbebek: pastel'e bakmayı unutmuştum iyi oldu hatırlattığın, teşekkürler :) flormar pretty serisinde var gibi ama emin olamadım siteden, bakabilirsen sevinirim :)

@merena: o biraz daha fazla belirgin mavi kalıyor gibi.
  • asyamaris  (13.01.13 22:14:30 ~ 22:15:34) 
sephora'ya baktın mı? bir de optimumdaki park bravoda inglot var sanırım orda da olabilir.


  • o degil dee  (13.01.13 22:20:57) 
bi oje rengi bu kadar dert olmamalı yahu:o al beyazı maviyi siyahı kendin yap karıştırarak. benim tüm ojelerim bu şekilde karışım renklerde, istediğim her renk her tona sahibim:)


  • mayaa  (13.01.13 22:40:45) 
mayaa+1, en kötü ihtimalle kendin yaparsın, çok basit bi renk zaten. sadece atıyorum 60 snde kuruyan ojeyle, normal ojeyi karıştırma o kadar.


  • april12th  (13.01.13 22:56:38) 
maya arti bir.
chanel'inki cok guzel ayrica.

  • lorenzen  (13.01.13 22:57:58) 
sally hansen'ı biliyorum demişsin orda dorian grey miydi dediğin renk?

renk algım bozuldu. yarın kartelaya bakayım o renge.
  • merena  (13.01.13 23:00:38 ~ 23:03:53) 
flormar'ın vardı bu renk ama kodunu hatırlamıyorum,buz mavisi dediğin değil.
bi de şimdi ojelerimi karıstırırken gördüm- goldenlady 414 varmış aynı renk.

sitesinden cok belli olmuyor da renkler kısmından bakabilirsin.
www.goldenlady.com.tr
  • demoniclewinsky  (13.01.13 23:11:21 ~ 23:13:42) 
forum'daki park bravoda da inglot var ve ayrıca mac alsancak'ta da var.


  • d.  (13.01.13 23:21:27 ~ 23:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.