[]

Yabancı müzik kültürü edinmek

Bu konuda kendimi zayıf hissediyorum. Hiç değilse efsane grup/sanatçıları biliyim biraz. Şöyle bir yol izleyeyim diyorum; önemli şarkılarını dinleyim ve hayatlarını anlatan bir film izleyim...

Önerilerinizi bekliyorum :)


 
belli gruplar hakkında özel bilgielr edinmesen de. almost famous o zamanki grupların nasıl nasıl bir hayat geçirdikleriyle ilgili bir fikir verebilir.


  • bubezleeb  (13.01.13 20:45:48) 
önce ana türleri ayır; rock, pop, country, rap gibi falan. sonra gir sözlüğe hepsini oku, zaten en baba müzisyenlerden ya da gruplardan bahsediliyordur. onları bul dinle, hayat hikayelerini oku falan filan. film olarak Oliver Stone'un Doors'u, Scorsese'nin Shine a Light'ı (Rolling Stones), Michael Jackson, Beatles vs belgeselleri falan dolu var nette.


  • alabamaclarence  (13.01.13 20:47:40) 
cadiilac records ve blues brothers'la başlayabilirsin.


  • silver apple  (13.01.13 20:52:16) 
ayrıca kesinlikle radyo eksen dinlemeni tavsiye derim. dinle sadece, hoşuna giden şarkıları not et, arat internette, indir müzikleri. öyle öyle gelişecektir.


  • kuja  (13.01.13 20:53:47) 
max fm ve radyo odtü'yü dinle tavsiye ederim..


  • tasdelen  (13.01.13 21:32:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.