[]

laptop - LG E500-K.A2IDT - sanalmarketim

selamlar,

şubat tatilinde laptop almayı düşünüyorum. araştırma yaparken şu bilgisayarı gördüm de özellikleri güzel gibi geldi.

www.sanalmarketim.com

bilgisayar internete girmek, film izlemek, oyun oynamak, ödev yapmak vs amaçlarla kullanılacaktır. aslında bunlar için bu fiyata bir bilgisayar almaya gerek yok biliyorum ama en azında 3-3.5 sene idare etsin beni istiyorum. sorularıma gelecek olursak;

- bu bilgisayar bana mı ucuz geldi yoksa normal fiyatları mı var? özellikleri nasıl?
- sanalmarketim'den alışveriş yapan var mı? daha önce hiç kullanmadım bu siteyi. özellikle elektronik eşyayı hele de bu kadar nazik aletleri netten almak saçma geliyor ama yine de merak ettim.
- max. 1.500 tl'ye acer dışında önerebileceğiniz marka/model var mı?
- bu lanet dolar ne zaman düşer, biraz daha sabretmeli miyim?

çok zormuş ya bilgisayar bakmak, insan bi modele bakarken diğerinde aklı kalıyor. en ufak bi yardıma bile muhtacım şu sıralar. teşekkürler şimdiden.

 
dün arkadaş arıyordu, sizin için linkleri paste edeyim bulduğum:
(galiba tümü 1.500'ten yukarı ama world card varsa vatan baya indirim yapıyor)

www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.mavibilgisayar.com
www.hepsiburada.com

linkteki de fiyat ve donanım olarak iyi geldi ama hiç bir laptop'un 3 yıl idare edeceğini zannetmiyorum. ha evet film, ödev vs. için kullanırsınız ama yavaşlığını hissedersiniz.
  • passion rules the game  (09.01.09 20:45:40 ~ 20:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.