[]

yurt dışından gelen kargo bana ulaşacak mı endişesi

sevgili dostlar,
kuzenim, beğendiğimiz bir gelinliği hediye olarak usps ile 10 gün önce amerikadan ankaraya gönderdi. fakat henüz elimize ulaşmadı. kargo takip numarası almamış olmasından dolayı sorgulama da yapamıyoruz. birkaç kişi "takip numarası yoksa araklanabilir, bir şekilde hırsızlık olayları çok dönüyor yut dışından ptt ile gelen kargolarda" gibi yorumlarıyla içimi kararttı. olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu aşamada ne yapabilirim. ya da daha önce böyle bir durum başına gelen var mı?

cevaplarınızı heyecan ile bekler, gözlerinizden öperim.

 
usps biraz talihsizlik olmuş.. kendileri ile ilgili çok kötü bir tecrübem olmuştu. bu arada imza falan hikaye.. adamlar çok önemli bir kargoyu posta kutusuna bırakıp gitmişler. çakma da bir imza atmışlardı.

(bkz: usps)
  • otopsicocugu  (12.01.13 21:04:28) 
10 gun icinde elinize ulasir, merak etmeyin.


  • disq  (12.01.13 21:19:14) 
sevgiliminin annesinin amerikadan bana gonderdigi sweatshirt icedildi, benim sevgilinin halasina yolladigim helva icedildi. bunlar numara olmasina ragmen olanlar, genelde bir nokta da paketle irtibat kopuyor nasil oluyor anlasilamiyor :(
ama yine de canini sikma hala zamani var, sadece gecikmis de olabilir.

  • mavicorap  (12.01.13 21:22:56) 
daha erken. gelir 1 hafta sonra.türk usulü, en ucuz metot ile göndermiştir. (nasılsa hediye gönderiyoruz ya!) diyerek (bence) o yüzden takip edemeyebilirsiniz tabi.


  • ben smyrna  (12.01.13 21:39:23 ~ 21:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.