[]

hasta kedi

sokakta devamlı besledigim bi kedimiz var. 2 gundur kusması var, bi de usur gibi halsiz, isteksiz durumda. yakınlar bi veteriner aradım ama evcil hayvanlara bakıyoruz dedi su an ne yapabilirm ki? kapalı bi kutu yaptım orda kalsın sıcak olsun diye orayı da sevmedi girmiyo. kapnın onunde bekleyip duruyo, eve de almamama evdekiler sıkıntı cıkarıyo. ne yapabilirim su an? ya da yarın falan? ankara yenimahalledeyim.




 
Yahu götür veterinere, benim kedim sahipleniyorum de. Evcil hayvanlara bakıyoruz ne demek? O bedavaya bakmamak için öyle söylemiştir. Parasını vericem bakın şu hayvana ölücek de.
Allahım ne mal insanlar var dünyada, evcile bakıyoruz ne lan!
Şu anda sen sıcak tutmaya çalışmaktan başka bir şey yapamazsın. Patates haşlayıp ver ya da pirinç lapası, bakalım yiyecek mi.
  • buff  (12.01.13 19:31:49) 
www.yenimahalleveteriner.net

cevabı aldıktan sonra dedim ne yapabilirim diye 1 saat sonra ara dedi falan. onemli bi isi var herhalde
  • therevo  (12.01.13 19:36:28) 
Bak Yenimahalle'de belediyenin veteriner kliniği var, oraya götür olmadı.
Şu linkte adresi var. Aman ihmal etme. Belediyenin kliniği olduğundan ya ücretsiz ya da cüzi bir ücret karşılığı bakarlar.
veteriner.co
  • buff  (12.01.13 19:37:22 ~ 19:38:03) 
beni arayan su veterinere gotursem kediyi, 50 liram var daha fazla ister mi ki?


  • therevo  (12.01.13 19:40:56) 
klinik simdi kapalı da, yarın da pazardır muhtemelen yarın da kapalıdır. pazartesi cok mu gec olur?


  • therevo  (12.01.13 19:41:46) 
  • ben smyrna  (12.01.13 19:42:46) 
Valla ne diyeyim, özel klinik burası. 50 lira anca muayene ücretidir ama belki insaf ederler. Gitmeden bi daha arasana. Hayvan çok kötü falan de, muayene ücretini vereceğim ama daha fazla param yok de. Biraz acındır bakalım ne diyecekler.
Ayrıca klinik kapalı demişsin de sitesinde 7/24 açık yazıyor.

  • buff  (12.01.13 19:43:28 ~ 19:44:38) 
kapalı olan yenimahalle belediyesinin yeri. ben bi daha arayım.


  • therevo  (12.01.13 19:47:34) 
belediyenin barınkaları var sokak hayvanlarına ücretsiz .. evdeki antibiyotiklerden az bişi ver ufak dozlarda zararı olmaz mikrobikse iyi gelir .


  • merkezman  (18.01.13 01:10:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.