[]

hollanda vize

merhaba arkadaşlar. idata'nın sitesinden bakıyorum şimdi belgelere de anlamadığım bir nokta var. ben üniversite öğrencisiyim, o yüzden yalnızca öğrenci belgesi yetiyor mu? "Eğitim süreci içerisinde seyahat etmeleri durumunda okuldan izin belgesi (asıl)" diye bir şey var bu nedir?

mali durumu gösteren tablo olarak ailemden hangi belgeleri istemeliyim? benim yok çünkü gelirim.

son ve en önemli soru: pazartesi günü (14ünde) başvursam, ayın 21'indeki uçağa yetişir mi bu vize?

teşekkürler.

 
1 haftada yetişmesi zor ihtimal, İspanya öğrenci vizesini 1 ayda vermişti bana.
İstenen belgeleri eksiksiz götür ki işlerin çabuk yürüsün.

Kendi gelirin yoksa ailenin belgeleri geçerlidir. Banka hesap durum belgeleri gerekir.
  • cakabo  (12.01.13 17:17:55) 
annenin babanın banka hesap dökümüyle, ev tapularını falan götürüyorsun, fotokopileri ve asılları gösterip asılları geri alıyorsun.

öğrenci belgesi alıyorsun, tatil için gidiyorum diyorsun izin belgesine ihtiyacın kalmıyor.

turistik vize alacaksan, 3 güne çıkar
  • wert  (12.01.13 17:20:48) 
Anne ya da babadan imzalı kağıt istemişti idata benden, kızım fgb'nin xx-yy tarihleri arasında yapacağı seyahatin tüm masrafları tarafımdan karşılanacaktır " diye. O kağıdı kim yazdıysa da onun gelir belgesi olcak. Devlette çalışıyolarsa kolay, e-devlet şifresiyle girip maaş bordrosu ya da emeklilik durumunda da başka bi sayfa var onu seçer çıktısını alırsınız. Varsa babanızın annenizin üstüne kayıtlı ev tapusu falan da ekstradan iyi oluyor.


  • fairytale gone bad  (12.01.13 17:22:11) 
son ve en önemli sorunun cevabı; yetişir. ben 3 günde almıştım. azıcık sıkıştır :)


  • mahsunkul  (12.01.13 18:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.