[]

iki soru: clark kent modu ve özel bilgiler

1. yazar olarak giremiyorum. okur ve çaylak olarak girdiğimde problem yok ama yazar olarak girdiğimde de gammaz modulü görünüyor gayet? bug mı, herkeste mi böyle yoksa özel bilgiler yüzünden karıştı mı ne oldu?
2. özel bilgiler'de entry düzeltme adedi varmış. (bkz: #14958141) ben şimdiye kadar birkaç entry'mi düzelttiğim halde böyle bir şey görünmüyor bende. acaba bu kısım eklendikten sonrakileri mi sayıyor dedim, bir entry editledim ama yok o da görünmüyor?



 
1 icin (bkz: ozel bilgiler)


  • wpi  (09.01.09 12:20:31) 
entry düzeltme adedi "editlenen entry sayısı" değil sanki. zira 3000 tane entry'im var, temiz bir yarısından fazlasını editlemişimdir en azından imladan dolayı. ki bende bu sayı 144 olarak gözüküyor. 144'ten kat kat fazladır benim edit sayım. o başka bir şey. ya da hatalı sayıyor.

kendi sildiğim entry'ler de gözüme fazla gözüktü. en son temizliğe girişip 600 küsur entry sildim ama orada gözüken sayı neredeyse iki katı. bir yanlışlık var.
  • kibritsuyu  (09.01.09 12:27:37) 
entry silme adedi o.
bir entry'i silip, canlandırıp tekrar silerseniz 2 kere sayıyor. ondan.

  • kimi raikkonen  (09.01.09 13:38:43) 
@kimi raikkonen
seni bulmuşken sorayım
entry düzenleme sayısı bazı yazarlarda görünürken bazılarında görünmemekte sorun nedir?
  • abtash  (09.01.09 14:05:17) 
onun ne demek olduğunu bile anlamadım ben


  • kimi raikkonen  (09.01.09 16:08:00) 
@kimi raikkonen
entry düzeltme adedi özel bilgiler sekmesinde yazdığı söyleniyor bazı yazarlar tarafından. bazı yazarlar da örneğin ben göremiyor bu özelliği. pek önemli değil açıkçası onun derdinde değilim de, niye bazısında var bazısında yok onu merak ettim.

  • abtash  (09.01.09 17:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.