[]

bonus kart iptal, hangisine bakalım?

arkadaşlar merhaba,

az evvel bonus ile yolları ayırdık, kendileri çok paragöz... son yediğim kazık üzerine tüm banka hesaplarını kapattım, kartlar için de talimat verdim.

şimdi, hangi bankanın kartını önerirsiniz? yaygınlık oranı, kart ücreti 25'in üzerinde olmayan, fırsatlar sunan, ne var?

ps: axessim var yedek tabanca olarak duruyor o...

 
dün ben de aynısını yaptım. bu arada yeri gelmişken belirteyim, garanti kadar pis, iğrenç, çirkef, paragöz, yapışkan, soyguncu bir banka daha yok (viralimi de yaparım burdan, oh canıma değsin).. neyse, şans eseri finansbanktan aradılar, sadece 10 tl kart basım ücreti olan bonusu avantajı çok bi kart yollıycaz dediler. binbeşyüzseksenüç kere sordum kart aidatı, hesap işletim ücreti, başka manasız kesintisi filan var mı diye. yüz yıl da kullansanız kart yenilenmesinden başka ücret ödemiyceksiniz o da 10 tl dedi. tamam yollayın genşler dedim. gelecekmiş, bekliyoruz. onun dışında deniz bankın sea&miles'ı kullanıyorum, gayet memnunum aslında ama düşük limitli kart acil ihtiyaçlar dışında kullanmıyorum onu.

edit: kartın ismi fix card
  • in vino veritas  (12.01.13 10:16:32 ~ 10:20:22) 
word kart kullanıyorum yıllardır bi yamuğunu görmedim. ama hemen hemen her banka kart ücreti alıyor. y.kredi de bunu kabul ederek arayışa girmelisin. yaygınlık, güvenlik, güvenilirlik ve gerektiğinde ulaşmak istediğinde ve arayıp ulaştığında laftan sözden anlayan çalışanlar ile muhatap olacağın bir banka ile çalışmanı tavsiye ederim.


  • kakao  (12.01.13 10:18:19) 
fix kart lounge hizmeti iyiymiş ya.

şimdi baktım da, xclusive en iyisiymiş. :)
  • gneral  (12.01.13 10:40:54) 
ben de finansbank ile yolları ayıracaktım. kart ücreti sebebiyle. bana da fix'i önerdiler. çok bir numarası yokmuş gibi hissediyorum, özellikle ekşi sözlükteki yorumları da okuyunca. ama işte yedek kredi kartı olarak kullanıyorum.

esas kredi kartım maaşı aldığım bankadan, vakıfbank'tan. çalıştığım yerle anlaşmaları mı var, ya da maaş yüzünden mi, hiç istemediler yıllardır.
  • puc  (12.01.13 11:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.