[]

Araba için mp3 oynatıcı (çakmak kısmına takılıyor sanırım)

Tam ismi nedir bilmiyorum; fakat bilenler anlamıştır diye tahmin ediyorum.

Bunlar hakkında, kullananlar biraz bilgi verebilir mi? Arabada keyifli bir şekilde müzik dinlemek için alınmasını önerir misiniz? Hangi markalar, hangi modeller iyidir? Tavsiyeleri bekliyorum.


 
Çakmak kısmına takılanlar FM Transmitter. Eğer 3 büyük şehirden birinde oturuyosan almanı tavsiye etmem çünkü araya çok fazla radyo yayını karışıyor, boş frekans bulmak temiz şekilde imkansız.
O yüzden aracın kasetçaları varsa kaset adaptörleri var, onları tavsiye ederim.

www.cimri.com
  • marty turco  (11.01.13 23:16:17 ~ 23:16:36) 
çok kullanışlı değil. Şehir merkezlerinde cihazın kullandığı frekansta yayın yapan radyoların yayınları giriyor araya sık sık. kaset çalar varsa elektronik kaset ve normal bir mp3 çalarak alarak daha keyifli müzik dinlersiniz.


  • fiyuuuu  (11.01.13 23:17:33) 
aux bağlantı yeri varsa aux kablosu al ve normal mp3 playerını bağla cayır cayır dinlersin.


  • durdenist  (11.01.13 23:18:05) 
çok eski arabalarda kullanılıyor o alet. aracınız 2005 ve üzeriyse muhakkak usb veya aux girişi vardır.


  • bilge rusty james  (11.01.13 23:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.