[]

kurye - kredi kartı

kredi kartlarının dağıtımını yapan kuryeler haftasonları çalışıyor mu? haftasonu evde bekleyim mi yoksa pazartesiye mi kalır?

internetten sorguladığımda "dağıtım bölgesine sevk edildi" yazıyor.


 
@mikail bey, neden getirmeyecekler?


  • leni 09  (11.01.13 17:43:18) 
bankayı arayıp gönderi numarasını aldım, internetten kontrol ettiğimde eski adresime gönderildiğini ancak doğal olarak orada beni bulamadıkları için iade edildiğin yazıyordu. adres bilgilerimi güncelledim ve şu anda "dağıtım bölgesine sevk edildi" yazıyor. sonuç olarak o kart gelecek eve. ama ne zaman?

istanbul'da oturuyorum, bugün yola çıkmışsa kaç gün içinde elime ulaşır tahmini?(haftasonları getirmeyeceklerini varsayıyorum)
  • leni 09  (11.01.13 17:48:47) 
bankaların %90 ı ucuz olduğu için kurye netle çalışır ve sen kuryenete ulaşamazsın telefonları ofisleri yoktur onlar ne zaman isterlerse o zaman ulaşırlar sana, sen bu arada deli olursun sinir olursun ve muhtemelen öyle bir saatte gelirler ki evine evde olmadıgın tek saat odur belki de...


  • eksi_kisilik  (11.01.13 18:21:09) 
@sivrisinek, abi adamların bi çağrı merkezi falan yok. sadece sesli yanıt sistemi koymuşlar. ben mi ulaşamıyorum acaba diye sözlükte de baktım ama harbiden aktif ileti'nin müşteri hizmetleri yok. 1 hafta daha beklerim gelmezse merkez ofislerini basıcam maslakta.


  • leni 09  (11.01.13 23:39:54) 
oha! kart geldi ya la. hem de bir haftasonu gününde. iyiki de evdeymişim o saatte. :)


  • leni 09  (13.01.13 02:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.