[]

bimeks'ten online alışveriş yapanlar

bimeks'ten online alışverişle laptop almayı planlıyorum.

deneyimlerini aktarmak isteyen olursa dinlemek isterim. ne kadar zamanda gönderiyorlar? gönderdikleri ürünlerde problem yaşayan oldu mu?

sözlük'te genelde iyi yorumlar var ama buradan da ölçmek isterim.

(netten almamın sebebi mağaza fiyatından 200 tl daha indirimli olması.)

 
ben tv aldım yazın sıkıntı yaşamadım. çabuk gönderdiler


  • altikereyedi  (11.01.13 15:11:04) 
en yakındaki bimeks şubesinden gönderiyorlar varsa. yoksa da ona da yakın bir yerden gönderiyorlardır. 2-3 güne geliyor. bir sıkıntı yaşamadım ben.

ama şu var ki o sadece internete özel dedikleri fiyat mağazada da aynı oluyor aslında. sen üstüne bir de kargo parası vermiş oluyorsun. bana öyle oldu.
  • devilred  (11.01.13 15:15:35) 
@devilred ya bugün mağazaya gittim 2000 lira herhangi bi indirimim yok sadece world card'a peşin fiyatına 12 taksit var dedi. ama internette aynı cihaz 1800 küsür. şimdi o şubeden bana gönderip 2000 lira fatura kesebilirler mi?

zaten eğer şubeden gönderiyosa niye şubede daha pahalı bu meret ya :)
  • cari kacik  (11.01.13 15:17:50) 
valla ben aynı şekilde "sadece internete özel indirimli fiyat"tan telefon aldım, telefon elime ulaştıktan bir-iki gün sonra telefonu bana gönderdikleri şubeye gittiğimde fiyat internetteki fiyattı. üstelik dediğim gibi kargo parası da yoktu. belki birkaç gün sonra iner, ama iner o mağazadaki fiyat yani. ha gerçi ben birkaç gün de olsa kullandığıma saydım telefonu, çok dert etmedim.


  • devilred  (11.01.13 15:26:51 ~ 15:29:45) 
bimeks ten online alışveriş yapmadım ama bimeks iyidir...


  • enkolaykullaniciadi  (11.01.13 15:28:17) 
@devilred bakalım zaten en az 1 hafta 10 gün beklemem lazım başka nedenlerden ötürü.

dediğiniz gibi olursa boşa vakit kaybetmemiş olurum :) teşekkürler.
  • cari kacik  (11.01.13 15:29:18 ~ 15:29:36) 
evet şöyle bir katakulli dönüyor. web sitesindeki kampanyalı fiyatı bugün mağazadakiyle eşitlemişler ne yazık ki.

aralarında bir fuarg galmışdı. ofuargınan çogiyi olacaktı ama olmadı. mağazadan almak en mantıklısı olacak :)
  • cari kacik  (13.01.13 19:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.