[]

abden kuzenim 1 karton sigara yollicak ptt ile bize gelecek

bi sıkıntı olur mu airmaille yollicak takipli




 
sorun çıkar mı bilmiyorum ama üzerine "gift" yazsın, hatta sigara paketini hediye kutusuna sarsın, kurdele bağlasın, üzerine bir de not yapıştırıp "doğum günün için biraz gecikmeli oldu kusura bakma :)" gibi bir not eklesin. sonra da kargo kutusuna koysun. kargoyu açarlarsa bile hediyeyi açmazlar genelde.


  • harzem  (11.01.13 12:15:04) 
yollayamaz. olur mu oyle sey hic?
ayrica illegal olan urunlerin uzerine 'gift' yazarak ulkeye sokulabilecegini de ogrendim ya, artik gam yemem.

  • uyku semesi  (11.01.13 12:17:18) 
olmaz. tütün yollamak yasak. kargo şirketleri almıyor bildiğim kadarıyla zaten.


  • solo  (11.01.13 12:21:58) 
ayrıca her gift yazan geçiyor mu? kolombiyadan kuzenim kokain yollasın bana üzerine de gift yazsın bari..


  • solo  (11.01.13 12:22:39) 
üzerine gift yazarsan insan ticareti bile yaparsın :) hdushfudhf


  • nofearman  (11.01.13 12:25:28) 
eğer x-ray'den birşey çıkmazsa geçer. fakat sana gelene kadar toplam 4-5 kere xray'den geçiyor haberin olsun.


  • thracian  (11.01.13 13:33:40) 
"gift" ile geçin dalganızı geçin. tecrübemiz yok sanki bir yerimizden uyduruyoruz.


  • harzem  (11.01.13 14:26:20) 
eskidendi o gift muhabbeti artık yok öyle bişey


  • solo  (11.01.13 14:27:52) 
usps tutunu kabul eder ama eger uzerinde tutun olduguna dair bir ibare varsa turkiye'de kesin bloke. (daha gecen hafta basima geldi). adami gommussunuz ama harzem'in dedigi olay zaman zaman ise yariyor.6 ay once sorunsuz bir sekilde pipo tutunu gondermisligim var. bir sekilde gecmis x-ray'den. dahasi et ve sut urunu getirmenin uyusturucu muamelesi gordugu amerika'ya ptt kargoyla sucuk getirttim (evet uzerinde gift yaziyordu)


  • please dont die  (11.01.13 17:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.