[]

Iphone 5 alayım mi?

Kenarda kullanmadığım 1500 tl var. Telefonum çok eski model. Internete girilmiyor neredeyse. Evde de bilgisayar bağımlılığımı azaltmaya çalışıyorum, çok bağladı canımı sıkıyor. Dışarda yolda giderken telefon beni doyursun istiyorum. Iphone u 16 gb 1500 tl ye getiriyor birisi. Benim için görüntü kalitesi ve internet hızı iyi olsun yeter. Note 2 var bi de ama siz hangisini önerirsiniz?




 
note 2 ile iphone arasında boyut olarak dağlar kadar fark var. Büyük mü küçük mü istediğine karar verip seçebilirsin bence.


  • dampire  (11.01.13 00:35:51) 
büyüklük sorun olmazsa note 2


  • efrasiyab87  (11.01.13 00:48:06) 
note 2 tabi ki. akıllı telefon piyasasına yeni giriyorsan, android'den gir. iphone'u sevenler genelde eski iphone'cular, ama yeni birisi objektif olarak bu piyasaya bakarsa görür ki android hem daha işine yarar, daha kullanışlı, hem de geleceği daha parlak.

özellikle internet kullanımı için note 2'den daha iyi olamaz iphone.
  • harzem  (11.01.13 00:50:14 ~ 00:53:29) 
kesinlikle iphone 5.
note 2 tuğla kadar. ayrıca iphone 5 çok klas bir cihazdır. akıllı telefon alacaksanız ve bütçenizde yetiyorsa iphone alın. note 2 olsun galaxy s3 olsun bunları kullanmak iphone'a gücü yetmeyip çakmasını almak gibidir.

  • durdenist  (11.01.13 00:51:44 ~ 00:52:30) 
1 sene android kullandım telefonun ağzı yüzü sikildi htc incredible s gayet de düzgün bir telefon olarak geçer android camiasında. söz konusu hadiseden sonra iphone4s kullanmaya başladım memnuniyetimi kelimelerle anlatamam. hem android hem iphone kullanmış bir insan olarak çok rahatlıkla iphone derim. hem 5'ler gerçekten inanılmaz şık


  • maxter  (11.01.13 03:29:32) 
"sony xperia s"
düşün derim, performans, kamera, hız, kapasite olarak bir fark yok. göreceli olarak da dış görünüşü diğerlerinden daha havalı.

  • pccopath  (11.01.13 03:38:44) 
  • ucan spagetticanavari  (11.01.13 06:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.