[]

napayım ben? yatayım mı çalışayım mı?

Yarın sabah 7-8 gibi annemler gelecek 2-3 gün kalmak için. evi temizlemem gerekiyordu ama uyuyakalmışım. şimdi kafam bir dünya uyandım. şarhoş gibiyim. bir de pazartesiye yetiştirmem gereken çizimler vs var. onları da bir türlü yetiştiremiyorum.
şimdi soru şu:
kahve fln içip oturup 1-2 saat çalışayım, sabah 7 de kalkıp temizlik mi yapayım? yoksa yatayım sadece sabah temizlik mi yapayım?
bugüne mutlaka bitiririm dediğim şeyleri bitirmem gerek.
burada soruyorum çünkü sersem gibi uyandım, kendime gelemedim. bir tavsiyeye ihtiyacım var.
çok strese girdim. o dersten yüksek bir notla geçmem gerek.

not: sonradan soru kendini imha edebilir.

 
uyu bence, bu kafayla çalışsan da verimsiz olcak. en iyisi uykunun tadını çıkar. sabah da erken kalk ve temizliğini yap.


  • robin crusoe  (10.01.13 22:51:52) 
tekrar uyuma, ayıl bitirmen gereken şeyleri bitir. annenler geldiği zaman 3 gün boyunca uyumayacak değilsin nasıl olsa.


  • bayankus  (10.01.13 22:52:48) 
bir işi bir kere ertelersen sürekli ertelebileyeceğini düşünürsün o yüzden çok ciddi anlamda yorgun değilsen yavaş yavaş da olsa işlerini halletmeye çalış derim.


  • beyefendi  (10.01.13 22:53:06) 
en azından biraz çalış/göz gezdir, bir başlangıç yap
sakın hiç çalışmadan uyuma.

temizlik çok önemli değil, ikinci planda olmalı şu anda.
  • jimjim  (10.01.13 22:56:05) 
elinde kovayla , bezle , süpürgeyle temizlik yapmana gerek yok. dağınıklıkları topla , mutfak tezgahı derli toplu olsun yeter. çünkü bal döküp yalanacak hale getirsen bile o temizlik beğenilmeyecek baştan temizlenecek. geceden toparla ama evi ; sabah yetişemeyebilirsin.


  • diyet yapan panda  (10.01.13 22:56:43) 
evi topla, ders çalış, uyu. az da olsa o huzurlu uykunun tadına varamicaksın.


  • my december  (10.01.13 22:57:49) 
şimdi evi temizle, çöpleri möpleri at hep. (annen temizliğe geliyo da kadının yüreğine inmesin yani) toparla sen etrafı.
sonra yat uyu.
sabah erken geliyolarmış zaten. onlar gelince uyanırsın.
sınava çok var çalışırsın..
  • eranicus  (10.01.13 23:32:43 ~ 23:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.