[]

Üniversitede hiçbir derse girmeyen hoca

Bizim mühendislik fakültesinde bir 'doçent dr' sıfatlı bir hoca var, adam hiç bir ders vermiyor 3 senedir (belki daha fazladır biz o kadarına şahit olduk). Lisans, yüksek lisans, doktora açılan derslere falan bakıyoruz hiçbir zaman onun adını göremedik, bitirme tezi danışmanlığı yapıyor bak arada milletin jürisi falan da oluyor, okula da geliyor hani diğer öğretim üyeleri gibi. Bu adam şimdi haybeye maaş mı alıyor, olayı nedir?




 
Araştırmalarda görev alıyordur. Öğretim görevlilerinin tamamı ders vermek zorunda değil diye biliyorum. Bizde de var bir sürüböyle.


  • roket adam  (10.01.13 21:05:16) 
ben de bitirme tezi aldığım hocayı tanımıyordum. adam hiç derse girmiyordu. tezi savunduğum gün tanıştık. jüriye tek bir soru sordurmadı adam savunmada. sohbet ettik çıktım o kadar. öyle hocaların öyle güzellikleri de oluyor.


  • rodeocu  (10.01.13 21:11:12) 
@ cosmicstring hiçbir idari görevi yok


  • speedy  (10.01.13 21:18:46) 
üzerindeki derslere asistanlar giriyordur, siz asistanlarin ismini görüyorsunuzdur ama ders resmi olarak onun üzerindedir.

idari görevi olup olmadigini bilemezsiniz. bir yüksekokulda, rektörlüge bagli bir birimde kurul üyesidir, bilmem ne enstitüsünde idari görevi vardir ve fakat hic ugramiyordur bile.
  • atmacaged  (10.01.13 21:31:55) 
@atmacaged dersi açan kişinin adına asistana yazıldığına hiçbir zaman raslamadık, prof yazar asistan girer olur da, dersi verene asistan adı yazmak diye birşey yok bizim okulda. Dediğin gibi küçük bir idari görevi olabilir belki.

@rodeocu bizimki tam tersi, jürideyse adamın ağzına sçıyor ters sorularla, hatta bütün sene bitirme sunumuna kasıyor diye espriler yapıyoruz
  • speedy  (10.01.13 21:36:43 ~ 21:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.