[]

Zincirlikuyu'daki siyah, başı boş bina

Ne zamandır soracaktım. Nihayet şimdi aklıma geldi. Zorlu'nun önünde terk edilmiş bir bina var. Siyah renkte. Bu binanın hikayesi nedir? Miras sorunu nedeniyle davalık olduğu için öyle duruyormuş diye duydum ben? Milyon dolarlık arazi lan orası.

Bi de bu binanın karşısında Tat Towers mı ne var. O ne ayak? O da boş gibi sanki.


 
@shnhkn evet bu. ulan kimden duyduysam miras diye artık.

edit: demek miras olayı tat towers'taymış. karıştırmışım o zaman.
  • efreet sultan  (10.01.13 19:38:01 ~ 19:38:53) 
istanbullu değilsin sanırım, yer eski karayolları binası, zorlu inşaatı bitirsin onun da icabına bakacak. şimdi mühendisleri falan takılıyor.

bu arada ilginç bi detay miras hikayesi olmasada başka bir olay var.zamanında yolun karşısısındaki çifkurtların imiş o arazi. yıllar evvel devlet orayı karayolları binası yapılacak diye kamulaştırıyor. bi kaç sene evvelde ihale usulu o yanındaki alan ile beraber zorluya sattı.çifkurtlar dava etti sonuc alamadıç şimdi olay avrupa insan hakları mahkemesinde. sonuç çıkarsa milyar dolarlar tazminay odeyecek devletimiz. yani kısaca oranın komple ozelletştirme degeri kadar meblag odenecek. giren kime mi olur? orasını bende bilemdim
  • cahit tomruk  (10.01.13 20:36:09 ~ 20:36:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.