[]

Sneijder vs Alex ???

Evet beyler hangisi daha iyi bir futbolcu?

Birisi Türkiye Süper Liginde fırtınalar estirmiş, gol kralı olmuş bir futbolcu...

Diğeri Ajax, Real Madrid, Inter Milan 'da dikiş tutturamamış bir futbolcu....

Sneijder vs Alex ???

 
hakarete girer bu yaptığın ama...
Sneijder tabiki.

  • ucan spagetticanavari  (10.01.13 14:53:25) 
Alex hastasıyım ama sneijder .


  • tsubasa  (10.01.13 14:54:29) 
futboldan çok anlamam gs'liyim; ama alex nerdeyse takımı sırtlıyordu; hele 3-1 yendiğimiz, sahayı dar ettiğimiz gs-fb maçında ne yapıp edip tek başına 1 gol atmıştı. benim oyum alex'e.


  • dokunmakalbime  (10.01.13 15:00:44 ~ 15:01:37) 
istatistik olarak, sneijder hic bir zaman bir Alex olamaz. Turkiye liginde bile! Lakin istatistik olarak Alex Ajax, Real, Inter gibi takimlarda Sneijder'i katlardi. Alex'in Turkiye'ye gelmesi bir sanstir. Sneijder Alex'den daha komple bir futbolcudur lakin Alex'in mental gucune yani oyun zekasina sahip degildir. Kolay kolay kimse bir Alex olamayacaktir. Malesef bu bir gercek.


  • termostad  (10.01.13 15:04:28) 
alex daha zeki,daha katkılı bir oyuncuydu.oyunda her an herşeyi yapabilecek kapasitedeydi.ama alexle forvet arkası ve forvet dışında bir sistem geliştiremezsin.

sneijder daha fazla bölgede oynayabiliyor,daha fazla formasyonda kendine yer bulabilir.daha hızlı vs. ama bireysel olarak bir alex kesinlikle değil.

ama ben
takımıma sneijderi alırdım.

fenerbahçeliyim,alexi çok seviyorum ama ikisini aynı takıma koyamıyorsak tamamen pragmatik açıdan sneijderi alırdım;alex sakatken göte gelcez diye düşünmez orta sahanın her yerinde oynatırdım.her sisteme evirebilirdim takımı.
  • rudeboy  (10.01.13 15:18:41) 
Ajaxta 5 yil oynayip Real Madrid'e 27 milyon euroya transfer olmus.

Real Madrid'de bekleneni verememis olabilir, o da beklentilerin yuksekligindendir. Yoksa 2 sezonda 52 maca cikip 11 gol atmis. O Real Madrid kadrosunda 52 maca cikmis olmasi bile kalitesini kanitlar.

Inter'e geldiginde ise Inter'in Sampiyonlar ligini kazanmasinda buyuk paylardan birine sahipti ve 2010 FIFA Ballon d'Or adayiydi ama Messi kazandi.

Son iki yilda da surekli sakatliklarla surekligini biraz kaybetti. Inter'in kadrosu zayiflamisti. Ancak arkadaslarla Sneijder'in oynayip oynamamasina gore Inter'e bahis alip cok buyuk miktarlar kazandik. Oldugu her mac takimi yonetiyor ve maclari kolayca kazandiriyordu. Olmadigi maclarda Inter lig sonuncusuna varlik gosteremeden yeniliyordu.

Simdi bu adama oynadigi takimlarda dikis tutturamadi dersen ben de sana bunlari derim. Sen bile dengelemek icin Alex'i yuceltip Sneijder'i alcaltmaya calismissin. Ama onda bile bir tarafta Super Lig'den bahsederken diger tarafta Ajax, Real Madrid ve Inter Milan`dan bahsediyorsun.

Galatasarayliyim ama Sneijder delisi degilim. Bence Galatasaray'in mali acidan bu kadar acilmasini dogru bulmadigimdan gelmesini istemiyorum. Ama Galatasaray'a geliyor diye de adami boyle kucultmeye calisanlari gorunce galiba gelmesi iyi bir sey diye de dusunmuyor degilim :)
  • seoman  (10.01.13 15:23:59 ~ 15:25:19) 
Sneijder daha iyi,daha ünlü bir oyuncu olabilir fakat Alex bir fenomendir,Türkiye ligini onun kadar domine edecek bir oyuncunun belki 20 sene daha geleceğini sanmıyorum.Sonuçta bu lige Sneijder kadar ünlü olan Anelka geldi ama Alex'in gölgesinde kaldığı unutulmamalı.


  • nicotr  (10.01.13 15:36:49) 
@dalessandro

Arkadasim ben sneijder'in daha komple bir oyuncu oldugunu zaten soyledim. istatistik dedigin 1 yalan soyler 2 yalan soyler. bu adam 10 senedir ortalama 20 gol 25 asistle oynamis. Zidane'la Sneijder'i Sneijder'le Hagi'yi karsilastir eyv ama Alex'le Sneijder'i karsilastirmayin. Cunku gene husran olacak. Alex kadar skora katki yapan baska bir AMF kolay kolay gelmez. Bunu anlamak bukadar zormu?

Sneijder'in Fenerbahce'ye gelmesini isteyen ayrica Galatasaraya giderse Galatasarayin buyuk is basaricagini dusunen bir Fenerbahceliyim. Eger seni mutlu edecekse.
  • termostad  (10.01.13 16:06:31 ~ 16:08:11) 
bence futbolda kimse kimseyle karşılaştırılmamalı. şartlar her zaman, her futbolcu için farklıdır. oynadığı takımdan, döneme kadar farklılıklara sahip iki futbolcuyu karşılaştıramazsınız. nasıl pele ile messi kıyaslanamaz ise, hagi ile alex ya da alex ile sneijder de aynı şekilde kıyaslanamaz. ha gidip de iki ön libero ya da stoper aynı takımda, aynı dönemde, aynı anda oynuyordur, o ikisi hakkında konuşun, yiyin birbirinizi ama şu şartlarda yapılan saçma.


  • soso  (10.01.13 16:09:31) 
Alex burdan bi koysa fizandan duyulur,siz neyin kafasındasınız şınayder ne amk


  • Sourlimes  (10.01.13 16:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.