[]

Alnıma / 3. Gözüme dokununca bi 10 dakika kendime gelemiyorum

Hele ki bir ikinci kişi değecek, bayılacak gibi oluyorum. Diyelim eline bir cımbız aldı, kaşımın ortasından iki tel çekecek; o daha yaklaşırken bayılacak gibi oluyorum. Çok acayip bir his.

Kendim dahi dokunamıyorum, mesela demin kalemle değdim yanlışlıkla, buna istinaden tuhaf duygularla yazıyorum bunu.

Beni anlayan var mı? Neden böyle oluyor? Geçer mi bu?

 
psikolojik olmasın bazı insanlar da gözlerini filan elletmez ya da içleri kalkar biri kendi gözünü ellerken bile.


  • clementine the tangerine  (10.01.13 13:51:31) 
Sen seçilmiş kişisin kardeş bunu da bana onaylatıp ağzımdan duyduğuna göre artık erebilirsin, izin veriyorum.


  • gerzekali final edition sp1  (10.01.13 14:09:58) 
sinüzit geldi aklıma ilk. var mı? olabilir mi?


  • nıç  (10.01.13 14:25:18) 
kaşı bozuk, yabancı ya da tanıdık birini görünce mutlaka ama mutlaka elini uzatıp düzelten bir muhasebeci kız vardı tanıdığım, kaşını önünde bozunca çılgına dönüyordu.
bir de yolda yürürken gözünün takıldığı bir objeye, eğer yanından geçerken dokunmadıysa, 5 km dahi geçmiş olsa geri dönüp illa ki dokunan birini daha. bebekte bir saat yolda oyaladı beni yıllar evvel lüzumsuz.
elini yıkamadan 15 dakika geçirmeyen bir başka birini daha bilirim, avuç içlerinde deriler dökülüyordu artık.

boyutlarları farklı obsesyonlar bunlar.

bazıları kendiliğinden geçer bazıları hayat boyu kalır. tedavi olma yöntemleri de var.
seninkisi ise büyütülecek türden gelmedi bana lakin bilemem.
beynindedir herşey. bitirirsen oradan yapacaksın, ezip geçivereceksin.
  • agy3  (10.01.13 15:17:41) 
agy3'ün verdiği örneklerin hepsi obsesif kompulsif bozukluk, fakat seninki bana öyle gelmedi, yine de uzman değiliz ama psikolojik olma ihtimali yüksek. bunun gibi başka gariplik/sıkıntın var mı bunları sorgulayıp belki bir psikologdan yardım alabilirsin çok rahatsız ediyorsa bu durum seni.


  • clementine the tangerine  (10.01.13 15:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.